Banner 980x90

Notiks veselības festivāls "Starptautiskā Wellness diena"

Sestdien, 13.jūnijā, viesnīcas "Hotel Jurmala SPA" terasē un tai piegulošajā teritorijā notiks veselības festivāls "Starptautiskā labjūtes diena" ar devīzi "Viena diena var mainīt visu jūsu dzīvi!" Festivāla mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu, veicināt labu pašsajūtu un pozitīvu domāšanu, pilsētas informācijas portāls Jurmala24.lv uzzināja Jūrmalas pašvaldībā.

13.jūnijā no plkst.12 iecerētas dažādas aktivitātes: staigāšana ar ķekatām, atklātā jogas nodarbība, bērnu izklaides un attīstošas nodarbības - šahs, sporta stafetes, zīmēšana, seju apgleznošana un daudz kas cits. Būs arī spa masāžas meistarklases. Pasākumā aicināti interesenti jebkurā vecumā - gan bērni, gan jaunieši, pieaugušie un seniori, visas izklaides un aktivitātes ir bez maksas.

Šajā dienā plkst.13 Jūrmalā pirmo reizi notiks dejas zibakcija (flashmob) profesionāla dejotāja un televīzijas šova "Dejo ar zvaigzni" uzvarētāja Viktora Haritonova vadībā, piedalīsies arī citi profesionāli dejotāji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)