Banner 980x90

Piektdien valsts lielākajā daļā spīdēs saule

Rīga, 11.okt., LETA. Ceturtdienas pēcpusdienā valsts rietumu pusē ir skaidras debesis un saule spīd arī daudzviet Austrumlatvijā, un piektdiena būs vēl saulaināka, prognozē sinoptiķi.

Mākoņains laiks saglabāsies vairs tikai vietām - ar lielāko varbūtību valsts austrumos. Naktī un no rīta dažviet gaidāma migla.

Vējš lēni līdz mēreni pūtīs no dienvidiem. Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +4..+10 grādiem un pēcpusdienā paaugstināsies līdz +14..+19 grādiem, vietām Kurzemē saule gaisu sasildīs līdz pat +21 grādam.

Rīgā piektdien gaidāms sauss un saulains laiks, pūtīs mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš. No rīta gaiss atdzisīs līdz +9 grādiem, pēcpusdienā gaidāmi +18 grādi.

Visticamāk, Latvijā tiks pārspēts gan 11. un 12.oktobra, gan 14. un 15.oktobra siltuma rekords.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)