Banner 980x90

Pieredzējušais Koliņko iekļauts Jūrmalas "Spartaka" pieteikumā

Jurmala24.lv
Jurmala24.lv

Pērn karjeru noslēgušais ilggadējais Latvijas futbola valstsvienības vārtsargs Aleksandrs Koliņko pirms jaunās sezonas iekļauts Latvijas virslīgas vienības Jūrmalas "Spartaka" pieteikumā.

Pagājušo sezonu "Spartaka" galvenā trenera amatā iesāka ukraiņu speciālists Romāns Piļipčuks, tomēr jūlijā UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra laikā viņš negaidīti atstāja amatu, vietā stājoties Aleksandram Koliņko, kurš līdz ar to noslēdza spēlētāja karjeru.

Savukārt šajā ziemā Koliņko vietā amatā stājās Baltkrievijas speciālists Oļegs Kubarevs, turklāt pēc neoficiālas informācijas līdzšinējais treneris par to uzzināja tikai no medijiem.

Tomēr tagad Koliņko ir viens no trijiem vārtsargiem "Spartaka" komandas A pieteikumā, kur ir arī Latvijas U-21 izlases pirmais numurs Vladislavs Kurakins un Igors Labuts, kurš aizpērn tika vainots līdzdalībā spēļu sarunāšanas skandālā Portugālē.

Tāpat Koliņko "Spartaka" komandā pieteikts arī kā Kubareva palīgs.

Tikmēr "Daugavpils" komanda sastāvam pieteikusi vārtsargu Aleksandru Vlasovu, kuram tikai pagājušajā nedēļas nogalē tika atcelta diskvalifikācija par iespējamu līdzdalību Daugavpils "Daugavas" komandas spēļu sarunāšanas skandālā.

Lēmumu par diskvalifikācijas atcelšanu pieņēma LFF Disciplinārlietu komisija (DK). Tā pieņemšanā tika ņemts vērā Vlasova 17.februāra iesniegums par diskvalifikācijas atcelšanu un iepazīšanās ar lietas materiāliem un saistošo dokumentāciju, kā arī 1.marta vēstule no Valsts policijas par to, ka šobrīd attiecībā uz futbolistu nav pieņemti procesuālie lēmumi, kas aizliegtu viņam piedalīties jebkādās ar futbolu saistītās aktivitātēs.

Diskvalifikācija pašlaik 29 gadus vecajam Vlasovam tika piemērota 2014.gada 24.oktobrī, kas viņam liedza piedalīties jebkurās ar futbolu saistītās aktivitātēs, tostarp piedalīties LFF organizēto sacensību spēlēs, kā arī atrasties ģērbtuvēs, tehniskajā zonā, piedalīties preses konferencēs, iekļūt stadionā, kā arī veikt futbola komandas sagatavošanas funkcijas.

Vlasovs 2014.gada rudenī bija viens no tiem futbolistiem, kuru aizturēja policija saistībā ar spēļu sarunāšanu. Tāpat viņiem diskvalifikācijas piemēroja arī Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA), kas spēlētājiem liedz strādāt futbolā jebkurā citā pasaules valstī.

Jaunā virslīgas sezona sāksies šajā nedēļas nogalē. 2016.gada virslīgas čempionātā startēs "Liepāja", "Ventspils", "Jelgava", "Daugavpils", Jūrmalas "Spartaks", "Metta"/"Latvijas Universitāte", "Riga" un RFS.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)