Banner 980x90

Plašāko telts nomas iespēju Latvijā piedāvā "Akurāts"!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No 9 līdz 1500 kvadrātmetru platībai – tieši tik plašu telts nomas piedāvājumu atradīsiet uzņēmumā "Akurāts". Pasākumu aprīkojuma serviss savus pakalpojumus piedāvā ne tikai Latvijā, bet arī Lietuvā un Igaunijā. 

"Akurāts" var lepoties ar vairāk nekā 10 gadu pieredzi pasākumu aprīkojuma servisa nozarē, ko novērtē ne tikai klienti. Nesen Latvijas Pasākumu producentu asociācija atzina "Akurātu" par vienu no visuzticamākajiem piegādātājiem nozarē. 

Kad noderēs telts noma? 
Pasākumu vietai nereti ir tik pat liela nozīme kā pašam pasākuma saturam un norises laikam. Vasara lielākoties izceļas ar pasākumu rīkošanu brīvā dabā, jo nereti tieši tas spēj radīt to neaizmirstamo sajūtu, ko reti kad piedāvās slēgtas telpas. 

Telts noma būs atbilde gan kāzām, nozīmīgām jubilejām, ģimeniskām svinībām, gan arī uzņēmuma ballei, sporta spēlēm, koncertam, izstādei vai prezentācijai. Atkarībā no pasākuma iemesla un dalībnieku daudzuma jāizvēlas piemērotākā telts. 

"Akurāts" piedāvā šādas teltis: 
• telts "Zvaigzne";
• 3 x 3 m telts;
• 5 x 5 m ar klasisko vai konusveida jumtu.

Individuāla pieeja
Lielākiem pasākumiem ieteicams nomāt teltis, kuru garumu iespējams pielāgot tieši jūsu pasākuma vajadzībām. Skan neticami?! Jā, tieši pasākumu aprīkojuma serviss "Akurāts" piedāvā šo individuālo pieeju – izvēlēties telti, kura garumu iespējams pielāgot. 

Starp šādām teltīm atradīsiet:  
• 10 m platu nomas telti, kuras garumu iespējams pielāgot no 10 līdz 130 m; 
• 12 m platu telti, kuras garumu var pielāgot no 10 līdz 25 m;
• nomas telti 20 m platumā, kuras garumu iespējams pielāgot no 10 līdz 75 m.

Atsevišķi pieminama ir iespēja nomāt telti ar stikla vai plastmasas sienam, kuras platums ir 20 m, bet garumu iespējams pielāgot no 10 līdz 20 m. 

Telts nomas pilns serviss
Rīkojot pasākumus, nereti vienlaikus jādomā par vairākiem nozīmīgiem jautājumiem – pasākuma tematika, noformējums, ielūgumi viesiem, ēdināšana, izklaidējošas aktivitātes, pasākuma budžets u.tml. Šādās reizēs lieti noder palīdzīga roka – kāds, kas kādu no darbiem var izdarīt jūsu vietā. 

Pasākumu aprīkojuma serviss "Akurāts" nodrošina ne tikai telts nomas pakalpojumu, bet arī aprīkojuma piegādi un montāžu. Tas nebūt nav maz! Izvēloties "Akurāta" telts nomu, jums nebūs jānodrošina transports telts konstrukciju, stiprinājumu un tenta auduma loģistikai no nomas punkta līdz pasākuma norises vietai. Tāpat nebūs arī jāraizējas par savlaicīgu un kvalitatīvu iznomātās telts montāžu pirms pasākuma un demontāžu svinību beigās. 

Izvēloties telts nomu, svarīgi paturēt prātā, ka tās uzstādīšana iespējama uz salīdzinoši stabila un līdzena pamata, kur pieļaujama vien dažu centimetru starpība reljefa augstumā. Ievērojami arī citi nosacījumi, piemēram, attālums starp tuvumā esošajiem kokiem un ēkām. 

"Akurāts" – telts nomas pakalpojumi ikvienam
"Akurāta" telts nomas pakalpojumi ir pieejami ikvienam – vienalga, vai esi profesionāls pasākumu organizētājs vai rīko savu pirmo ģimenes viesību vakaru. 

Viss, kas jums jādara, lai iznomātu telti, atrodas rokas stiepiena attālumā. Pasākuma aprīkojumu iespējams apskatīt "Akurāta" tīmekļvietnē http://akurats.com/lv/teltis/, turpat varat aizpildīt arī tiešsaistes pasūtījuma formu. Rezervēt nomas inventāru var arī, rakstot e-pastu uz adresi info@akurats.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 26338888. 

Nav labāka sajūta par iespēju uzticēties profesionāļiem! Tāpēc aiciniet talkā pasākumu aprīkojuma servisu "Akurāts" un iegūsiet brīnišķīgu pasākumu! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)