Banner 980x90

precizēta - Kauguru kultūras namā notiks Vakanču gadatirgus

(1.rindkopā precizēts pasākuma norises laiks.)

Rīga, 9.apr., LETA. Šodien no plkst.14 līdz 17 Kauguru kultūras namā notiks Vakanču gadatirgus, kurā 23 Jūrmalā un tuvākajā apkārtnē strādājošie uzņēmumi darba meklētājiem piedāvās vairāk nekā 150 darba vietu, aģentūru LETA informēja Jūrmalas domes pārstāve Zanda Krastiņa.

Vakanču gadatirgū brīvās amata vietas piedāvās Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA), "Līvu akvaparks", kafejnīca "Madam Brioš", "Alus krodziņš", restorāns "Neptūns", picērija "Pica Lulū", veikals "Maxima", "Latvijas Roze", AS "Fēnikss", būvmateriālu tirgotājs "Jūrmalas nams" un zemnieku saimniecība "Mežrozītes". Tāpat vakances piedāvās arī Nacionālie bruņotie spēki, Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca, Veselības un sociālās aprūpes centrs "Sloka" un citi uzņēmumi un iestādes. Darbu vasaras sezonā piedāvās saldējuma tirgotāji SIA "Saldējums Ekselence".

Krastiņa norāda, ka lielākā daļa piedāvāto darba vietu būs pakalpojumu nozarē. Darba devējiem kūrortpilsētā būs nepieciešami pavāri un pavāra palīgi, maiznieki, viesmīļi un viesmīļa palīgi, apkopējas, krāvēji, medicīnas māsas, aprūpētāji, pedagogi, animatori, pārdevēji, kasieri un preču piegādātāji, kā arī glābēji un kareivji.

NVA stendā interesenti varēs iegūt informāciju par NVA pakalpojumiem darba meklētājiem un darba devējiem, uzzināt, kā arī noskaidrot, kādas NVA reģistrētas aktuālas vakances darba devēji piedāvā darba meklētājiem Jūrmalā, Rīgā, Tukumā un citās valsts pilsētās un novados.

Vakanču gadatirgū notiks arī skolēnu mācību uzņēmumu reģionālais pasākums "Cits bazārs", kuru rīko biznesa izglītības biedrība "Junior Achievement Latvija". Pasākumā 20 jauniešu dibināti skolēnu mācību uzņēmumi no Jūrmalas un citām pilsētām piedāvās pašu izgatavotus produktus - dažādus koka izstrādājumus, rotaslietas, aksesuārus un citas preces.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)