Banner 980x90

"Celtnieks" handbolisti ar 14 vārtu pārsvaru sagrauj "Jūrmalas Sportu"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Pie negaidīti pārliecinošas uzvaras "SynotTip" Latvijas vīriešu handbola virslīgas mačā trešdien tika Rīgas "Celtnieks", kas savā laukumā ar 33:19 (15:6) sagrāva "Jūrmalas Sports" spēlētājus.

"Celtnieks" labā ar sešiem vārtiem šajā mačā izcēlās Artūrs Lazdiņš, kamēr jūrmalniekiem piecus iemeta Uldis Lībergs.

Pirmo desmit minūšu laikā "Celtnieks" handbolisti izvirzījās vadībā ar 6:1, bet pa visu pirmo puslaiku viņi pretiniekiem ļāva gūt tikai sešus vārtus, lielajā pārtraukumā dodoties ar deviņu vārtu handikapu (15:6). Lai gan otrajā puslaikā "Jūrmalas Sports" izlīdzināja cīņas gaitu, tas tomēr nemainīja tās likteni.

Dobeles "Tenax" ar maksimāli iespējamiem 34 punktiem 17 spēlēs ir pārliecinoši kopvērtējuma līderi un jau nodrošinājuši pirmo vietu regulārajā turnīrā, jo otrajā vietā esošajam "Celtniekam" ir par desmit punktiem mazāk. Tālāk seko "Ogre"/"Miandum" un Jūrmalas "Sporta", kuru rēķinā ir attiecīgi 19 un 18 punkti.

Piektajā vietā ar 16 punktiem atrodas ASK/LSPA, 14 punkti ir "Vaiņodei", pie 11 punktiem tikusi Ludzas "Latgols" vienība, bet pastarīte MSĢ/LAT-98 nopelnījusi divus punktus.

Šajā sezonā astoņas vīriešu komandas aizvadīs trīs apļu turnīru. MSĢ/LAT-98 komandas iegūtie punkti tiks skaitīti kopvērtējumā, tomēr sezonas beigās tai nebūs tiesību piedalīties izslēgšanas turnīrā.

Kā zināms, Latvijas čempionāts šosezon ir ieguvis ģenerālsponsoru - sporta bāru "SynotTip".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)