Banner 980x90

"Eco Baltia vide" pērn atgriezās pie peļņas

Jurmala24.lv
Jurmala24.lv
Atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums SIA "Eco Baltia vide" pērn atgriezās pie peļņas, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmums pērn nopelnīja 342 571 eiro, bet 2014.gadā cieta zaudējumus 187 486 eiro apmērā. Uzņēmuma apgrozījums pērn bija 7,41 miljons eiro, kas ir par 4% vairāk nekā 2014.gadā, kad apgrozījums bija 7,2 miljoni eiro.

Vadības ziņojumā teikts, ka uzņēmums pērn veica sauso un šķidro atkritumu savākšanu un izvešanu, nodrošināja autotransporta pakalpojumus, kā arī veica dažādus sakopšanas darbus, nodrošinot pakalpojumu sniegšanu saskaņā ar ilgtermiņa līgumiem.

Pagājušajā gadā uzņēmums ir remontējis dažāda veida tehniku un veicis tās pārbūvi, kā arī iepircis lielā daudzumā dažāda veida konteinerus.

Patlaban uzņēmums veic investīcijas jaunas maršrutēšanas programmas izveidē, lai nākotnē spētu ātrāk apkalpot klientus. "Eco Baltia vide" plāno arī turpmāk piedalīties iepirkumu procedūrās, kā arī turpināt attīstīt būvgružu savākšanu un atkritumu šķirošanu. Uzņēmums arī turpmāk ieguldīs līdzekļus jaunas tehnikas iegādē.

SIA "Eco Baltia vide", kas līdz 2013.gada 27.martam darbojās ar nosaukumu SIA "Jūrmalas ATU", dibināta 1996.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 203 470 eiro.

"Eco Baltia vide" apkalpo vairāk nekā 25 000 klientu visā Latvijā, sākot no Kolkas līdz Ādažiem.

Uzņēmums pieder SIA "Eco Baltia grupa".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)