Banner 980x90

"Jūrmalas Sporta" handbolisti uzvar mačā par trešo vietu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Svarīgu panākumu "SynotTip" Latvijas vīriešu virslīgas spēlē par trešo vietu kopvērtējumā svētdien izcīnīja "Jūrmalas Sporta" komanda, kas ar rezultātu 26:20 (16:8) izbraukumā droši pieveica pēdējā laikā neveiksmīgi spēlējošo kopvērtējuma galveno konkurenti ASK/LSPA.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 5/2 gūtajiem vārtiem bija Kaspars Naglis, bet pa četrām reizēm atzīmējās Raitis Ence un Roberts Zvejnieks.

Savukārt Rīgas komandā 5/2 reizes izcēlās Ēriks Drobots.

Pēc ļoti veiksmīga sezonas sākuma iepriekšējās desmit virslīgas spēlēs ASK/LSPA komanda piedzīvojusi deviņus zaudējumus.

Kā ziņots, vēl vienā spēlē sestdien uzvaru izcīnīja "Vaiņodes" komanda, kas ar 40:36 (20:19) savā laukumā ļoti rezultatīvā cīņā apspēlēja "Latgolu".

Rezultatīvākais Vaiņodes komandā ar 12 vārtiem bija Andis Grundmanis, bet septiņas reizes atzīmējās Gatis Taujēns.

Savukārt "Latgols" sastāvā 8/2 vārtus guva Latvijas izlases spēlētājs Austris Tuminskis.

"SynotTip" Latvijas vīriešu handbola virslīgā pārliecinoša līdere ar maksimāli iespējamiem 30 punktiem 15 spēlēs ir čempione Dobeles "Tenax", kurai ar 20 punktiem seko Rīgas "Celtnieks", bet "Jūrmalas Sporta" un ASK/LSPA spēlētājiem tagad ir attiecīgi 18 un 16 punkti.

Savukārt 15 punktus guvusi piektajā vietā esošā "Ogre"/"Miandum", 14 punkti ir "Vaiņodei", pie 11 punktiem tikusi "Latgols" vienība, bet pastarīte MSĢ/LAT-98 nopelnījusi divus punktus.

Šajā sezonā astoņas vīriešu komandas aizvadīs trīs apļu turnīru. MSĢ/LAT-98 komandas iegūtie punkti tiks skaitīti kopvērtējumā, tomēr sezonas beigās tai nebūs tiesību piedalīties izslēgšanas turnīrā.

Kā zināms, Latvijas čempionāts šosezon ir ieguvis ģenerālsponsoru - sporta bāru "SynotTip".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)