Banner 980x90

"Latvijas balzams veikali" turpina modernizāciju, atklājot jaunās koncepcijas veikalu Jūrmalā

Foto: Ieva Lūka/ LETA
Foto: Ieva Lūka/ LETA

Specializēto dzērienu veikalu ķēde "Latvijas balzams veikali" turpina modernizēties, Jūrmalā atklājot jauna koncepta veikalu un kopš 2014.gada tīkla modernizācijā ieguldot 280 000 eiro, aģentūru LETA informēja tīkla vadītāja Viktorija Voičenko.

Veikals Jomas ielā 64 ir pirmais augstākās kategorijas jeb "premium" koncepcijas veikals Jūrmalā un ceturtais šāda tipa veikals Latvijā.

Kā atzina veikala vadītāja, modernizācija skars arī pārējos uzņēmuma veikalus, lai gan visi netiks pārveidoti par "premium" veikaliem.

"Daudzos veikalos jau ir veikti fasādes un iekštelpu remonti, atjaunotas izkārtnes un pārskatīts iekštelpu iekārtojums, lai veidotu ērtāku iepirkšanās vidi. Uzlabojumi veikalu tīklā tiks turpināti arī šogad," sacīja Voičenko.

Viņa arī sacīja, ka atjaunotajos veikalos pircēji uzturoties ilgāk, iemalkojot kafiju, turklāt noteiktos laikos veikalos notiek jaunumu degustācija. Savukārt vidējais pirkums jaunatvērtajos veikalos ir par 30% lielāks nekā ikdienas veikalos.

"Latvijas balzams veikali' specializēto tīklu patlaban veido 43 veikali, tajos iespējams iegādāties visus "Latvijas balzama" ražotos dzērienus, kā arī importētos alkoholiskos dzērienus un citus produktus.

Kā ziņots, "Latvijas balzams veikali" īpašnieks ir SIA "Bravo". Saskaņā ar "Firmas.lv" informāciju uzņēmuma apgrozījums 2014.gadā bija 10,97 miljoni eiro salīdzinājumā ar 10,78 miljoniem pirms gada, bet zaudējumi - 51 732 eiro salīdzinājumā ar 5761 eiro zaudējumiem pirms gada.

"Latvijas balzams veikali" kopš 2014.gada oktobra iekļauts holdinga kompānijā "Amber Beverage Group", kas tika izveidota, starptautiskajai alkoholisko dzērienu kompānijai "SPI Group" apvienojot Baltijas uzņēmumus - "Latvijas balzams", dzērienu izplatītājus "SPI Distribution Latvia", "SPI Distribution Estonia", "Bennet Distributors" un "Darija" Lietuvā.

"Amber Beverage Group" dibinātājs un 100% daļu īpašnieks ir Nīderlandē reģistrētā kompānija "S.P.I. Regional Business Unit B.V.".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)