Banner 980x90

Remontdarbu dēļ šonedēļ no Jūrmalas uz Rīgu no rītiem veidojas lielāki sastrēgumi

Rīga, 13.nov., LETA. Kanalizācijas spiedvada avārijas remontdarbu dēļ šonedēļ Majoros, Jūrmalā, ir ierobežota transportlīdzekļu satiksme, kā rezultātā no rītiem, virzienā uz Rīgu, veidojas sastrēgumi, aģentūru LETA informēja Jūrmalas domes pārstāve Zane Leite.

Sastrēgumi veidojas Rīgas virzienā, posmā Dubulti - Majori, un ceļā var nākties pavadīt līdz pat 30 minūtēm ilgāk laika nekā parasti. Lai savlaicīgi nokļūtu Rīgā, pašvaldība autovadītājus aicina izmantot Jūrmalas apvedceļu.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka kanalizācijas spiedvada avārijas remontdarbu dēļ līdz 16.novembrim Jūrmalas centrā noteikti satiksmes ierobežojumi.

Šajā laika posmā ir slēgtas Jomas ielas abas brauktuves joslas Dubultu virzienā no Ērgļu ielas krustojuma līdz Jūrmalas pilsētas domei. Satiksmes ierobežojumi ir arī Ērgļu un Jomas ielu krustojumā.

Būvdarbi minētajā teritorijā notiek pa atsevišķiem 60 līdz 70 metrus gariem posmiem Dubultu virzienā sākot no Undīnes ielas Majoros. Satiksme tiek pārkārtota uz Dubultu - Majoru virziena brauktuves joslu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)