Banner 980x90

Sauļošanās sezona ir tepat aiz stūra – kādas lietas iegādāties pilnvērtīgai atpūtai?

Sākoties siltajai vasaras sezonai, mēs ar prieku dodamies ārā, lai elpotu svaigu gaisu, baudītu sauli un jūru. Iespējas ir dažādas – doties sauļoties uz jūru, ezeru vai piemājas dārzu, tomēr, lai vai kur jūs dotos – ir vērts iegādāties dažas sauļošanās sezonai nepieciešamās lietas. Par jaunā sauļošanās sezonas inventāra un aksesuāru iespējām lasi šī raksta turpinājumā. 

Sauļošanās krēms
D vitamīns ir vitāli nepieciešams cilvēka organismam. To var iegūt ar pārtiku, tomēr neaizstājams D vitamīna ieguves avots ir saule. Pirms lutināt sevi ar sauļošanos atklātā vietā, jāpiedomā pie apdegumu iespējamības, kā arī ādas aizsardzību – neaizsargāta āda, uzturoties ilgstoši saulē, var priekšlaikus novecot vai pastiprināt risku saslimt ar ādas vēzi. Lai no tā visa izvairītos, jums būtu jānodrošinās ar kvalitatīvu saules aizsargkrēmu. 

Izvēloties saules aizsargkrēmu, pārliecinieties, ka tas spēs pasargās no UVA un UVB stariem (īsie un garie saules stari). Tāpat arī svarīgs ir apzīmējums SPF (Sun Protection Factor), jo tas ir veids, kā uz ādas veidot aizsargslāni un neapdegt. Ja plānojat arī peldēties paralēli sauļošanās laikam, tad izvēlieties krēmu, uz kura ir atzīme par ūdens izturību. 

Sauļošanās krēsli un gultas
Sauļošanās krēslu piedāvājumu klāsts ir gana plašs – gan viegli pārvietojami, gan tādi, kuri var būt kā papildinājumi piemājas dārza lapenei. 

Domājot idejas lapenei jeb kā to labiekārtot ērtai dārza atpūtai, var izvērsties plašas, piemēram, to var papildināt ne tikai ar sauļošanās krēslu, bet arī ko lielāku – sauļošanās gultu. 

Sauļošanās krēsli un gultas ir dažādu veidu, piemēram, gan tādi, kuri ir stāv sēdus variantā, gan tādi, kuros atpūtnieks var izstiepties guļus. Lai iegādātos, apskatiet piedāvājumu https://220.lv/lv/mebeles-un-interjers/darza-mebeles/saulosanas-gultas.

Pludmales dvielis
Vai esat redzējis pludmalēs lielus, krāšņus un gana praktiskus dvieļus, kas spēj pildīt vairākas funkcijas – iespēju noslaucīties, vietu, ko uzklāt, lai sauļotos, vai pat apsiet kā kleitu pastaigā? Liels, elegants pludmales dvielis spēj funkcionāli nodrošināt vairākas iespējas, tādējādi aiztaupot lielo ekipējumu, kuru būtu jāņem līdzi atpūtai pie dabas. 

Volejbola bumba
Nav melots, ka iesauļoties visvieglāk var kustībā, tāpēc, ja esat aktīvs cilvēks, tad viena no sezonas vajadzīgajām lietām varētu būt volejbola bumba. Volejbolu Jūs varat spēlēt arī bez tīkla, turklāt ne vienmēr aizrautīgai spēlei ir nepieciešama vesela komanda – volejbolu pludmalē varat uzspēlēt arī divatā. 

Saulessargs
Brīžos, kad saules ir jau par daudz un no tas gribas atpūsties, tad lieti var noderēt saulessargs. Pludmales saulessargus var viegli pārnēsāt, bet dārza saulessargus var stabili nostiprināt un pavērst pret vajadzīgo leņķi. Ir arī tādi saulessargi, kurus var mehāniski locīt, to konstrukcija ļauj pielāgot ēnu daudz labāk nekā parastie saulessargi, tomēr tie visi pilda vajadzīgo funkciju – pasargā no saules un met ēnu uz atpūtnieku. 

Peldkostīms, peldbikses, pludmales čības un citi aksesuāri
Atpūta pie dabas un ūdens sauļošanās sezonā nav iedomājama bez laba peldkostīma, peldbiksēm un ērtām atpūtas pludmales čībām. Peldkostīmu veidi ir dažādi, katra ķermeņa aprisēm un gaumei var piemeklēt sev vislabāko un ērtāko, tieši tāpat kā ar pludmales apaviem. Papildināt savu sauļošanās izskatu, jūs varat arī ar skaistu salmu platmali un kvalitatīvām saulesbrillēm. 

Jostas soma
Varbūt šķiet vecmodīgi, tomēr modē atgriežas jostas somas, kuras ir lielisks un praktisks aksesuārs sauļošanās sezonai pludmalē. Jostas somā jūs varat salikt sev svarīgās lietiņas, piemēram, mobilo telefonu, debetkarti, atslēgas. Šī somiņa neaizņems daudz vietas un stabili turēsies uz gurniem, pat ejot saulrieta pastaigā, ne tikai sauļojoties. 

Sauļojieties prātīgi, ērti un skaisti! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)