Banner 980x90

"Šerloka Holmsa dzimšanas diena" šogad notiks Jūrmalā

Rīga, 8.jūl., LETA. Kostīmu festivāls "Šerloka Holmsa dzimšanas diena" mainījis atrašanās vietu un šogad norisināsies Jūrmalā, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

"Šerloka Holmsa dzimšanas diena" ir ikgadējs kostīmu festivāls, kas pulcē lielu skaitu Holmsa stāstu cienītāju. Festivāla laikā dalībnieki dodas svētku gājienā un piedalās tematiskajos pasākumos.

Kostīmos tērptie svētku dalībnieki šogad dosies atsevišķā vagonā no Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas trešā perona 20.jūlijā plkst.11. Pēc nokļūšanas Jūrmalā plkst.12.20 notiks tradicionālais gājiens līdz viesnīcas "Baltic beach hotel" pludmales kompleksam Majoros.

Organizatori sacīja, ka pasākuma laikā Jūrmalas pilsētas muzejs demonstrēs pasākumam veltītu ekspozīciju. Tāpat norisināsies kostīmu un tēlu konkurss, kā arī citas aktivitātes.

Paralēli pasākumiem Jūrmalā norisināsies arī dažādas aktivitātes Rīgā. Interesenti varēs apmeklēt Igora Masļeņikova filmas "Šerloka Holmsa un doktora Vatsona piedzīvojumi" filmēšanas vietas, doties ekskursijā pa vecpilsētas ielām, kā arī iegriezties slepenos pagalmos.

Organizatori norādīja, ka pasākums notiks 19.gadsimta beigu un 20.gadsimta sākuma noskaņā. Gan datums, gan tematika saistīta ar Šerloka Holmsa atveidotāju Vasīlija Ļivanova un Benedikta Kamberbača dzimšanas dienu, kas ir 19.jūlijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)