Banner 980x90

Skaisti laulību gredzeni laimīgai kopdzīvei

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Viens no svarīgākajiem laulību simboliem kā senāk, tā arī mūsdienās, ir laulību gredzeni – ligavam.com. Ja kāzu tērpus uzvilksiet tikai svinībās, tad gredzens būs kopdzīves simbols, ko nēsāsiet katru dienu, tādēļ tā izvēle ir īpaši svarīga.

Kā atrast labāko gredzenu?
Meklējot laulību gredzenus, vispirms izlemiet no kāda metāla un kādā krāsā tie būs. Parasti tas ir:
- sarkanais zelts;
- dzeltenais zelts;
- baltais zelts;
- sudrabs;
- platīns.

Patlaban populārākā izvēle ir kombinēt dažādas metāla krāsas. Viens no pieprasītākajiem ir dzeltenā un baltā zelta kombinācija. Tāpat ļoti pieprasīti ir baltā zelta laulību gredzeni. Tie, kuri vēlas kaut ko pavisam ekskluzīvu vai oriģinālu, var izvēlēties gredzenus no netradicionāliem materiāliem, piemēram, no koka vai dzintara. Šādā gadījumā gan jāņem vērā, ka gredzeni nebūs tik ilglaicīgi kā metāls. Taču ir pāri, kas savai kopdzīvei izvēlas arī tādus, uzvelkot gredzenus tikai īpašos brīžos.

Piemeklējat formu
Nolemiet, vai vēlēsieties klasiskas formas stīpiņu ap pirkstu vai ko sarežģītāku – ar akmentiņiem, rakstu vai citā neierastā formā. Tomēr pirms gredzena izvēles apdomājiet arī tā praktiskumu. Atceraties, ka laulību gredzeni būs jānēsā ikdienā, tādēļ ir svarīgi, lai tie būtu pietiekami ērti – bez ornamentiem, aiz kuriem ķertos apģērbs, bez detaļām, kuras viegli varētu izkrist vai pazust, kā arī lai tie saderētu ar Jūsu kopējo tēlu. 

Pārliecinieties par izmēru
Pirkstu izmērs mēdz nedaudz mainīties ne tikai gadu gaitā, bet arī dienas laikā. No rīta un vakarā pirksti var būt nedaudz piepampuši. Arī karstumā to apkārtmērs kļūst lielāks. Tas jāņem vērā, ja izvēlaties gredzenu ziemā, kad pirksti ir tievāki. Atceraties, ka gredzenu samazināt ir vienkāršāk nekā to izstiept, it īpaši, ja tas ir ar konkrētu rakstu.

Gredzeni ar personību
Lai arī kādus gredzenus Jūs izvēlētos, ikvienam no tiem var piešķirt personību un atmiņas no īpašās dienas, iegravējot tajā viens otra vārdu, datumu vai kādu īpašu vēlējumu. Lai palīdzētu izvēlēties skaistāko rotu Jūsu kopdzīvei, kāzu portāls Līgavām.lv piedāvā ieskatīties juvelierizstrādājumu kolekcijās no
- "Breslava",
- "Vigorius,
- "Zelts",
- "Schalins",
- "Baltzelts",
- Agris Enkuzēns,
- Jevgēnijs Stragovs.

Tajās gredzenus varat pasūtīt sev individuāli vai iegādāties jau gatavus.

Portālā atradīsiet arī idejas un piedāvājumus pašām kāzu svinībām, padomus, kur un kā pavadīt medusmēnesi, dažādas ar kopdzīvi saistītas gudrības un aktualitātes, kā arī noderīgu informāciju vedējiem un kāzu viesiem. Lai Jūsu kāzas būtu īpašas, smelieties iedvesmu mājaslapā www.ligavām.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)