Banner 980x90

Slēgta dzelzceļa pārbrauktuve Jūrmalā pie Ķemeru stacijas

Rīga, 2.okt., LETA. Remontdarbu dēļ no pirmdienas plkst.8 līdz piektdienas, 6.oktobra, plkst.18 slēgta dzelzceļa pārbrauktuve, ieskaitot operatīvo transportu, Tukuma ielā Jūrmalā pie Ķemeru stacijas, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Tāpat visā valsts teritorijā turpinās autoceļu remontdarbi. LVC atgādināja, ka uz Rīgas apvedceļa pie tilta pār Mazo Juglu notiek būvdarbi un satiksme tur tiek organizēta pa vienu ceļa joslu. Lai arī darbdienās tur strādā satiksmes regulētāji, satiksme var būt palēnināta, īpaši virzienā uz Saulkalni. LVC iesaka izmantot citus maršrutus.

Arī citur valsts autoceļu tīklā turpinās remontdarbi, lielākie satiksmes ierobežojumi ir: no Varakļāniem līdz Viļāniem, kur ir 12 luksoforu posmi; no Rēzeknes līdz Ludzai, kur ir trīs luksoforu posmi; pie Saldus, kur ir seši luksoforu posmi un viens luksoforu pāris uz tilta pār Peksītes upi pie Zirņiem; no Bašķiem līdz Preiļiem, kur ir astoņi luksoforu posmi; no Augšlīgatnes līdz Nītaurei, kur ir četri luksoforu posmi.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, gan zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, gan LVC mājaslapā "www.lvceli.lv" un aplikācijā "Waze".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)