Banner 980x90

Starp Jūrmalā līdz šim sarakstus iesniegušo partiju pirmajiem numuriem parlamentārietis, domes deputāti un uzņēmēja

Rīga, 19.apr., LETA. Jūrmalā kandidātu sarakstu iesniegusi "Saskaņa", "Eiroskeptiķu rīcības partija" un partiju apvienība "Tev Jūrmalai" un "Jaunā konservatīvā partija" (JKP), liecina Centrālās vēlēšanu komisijas informācija.

Partijas "Saskaņa" kandidātu sarakstā ar pirmo numuru startēs Saeimas deputāts Ņikita Ņikiforovs, bet ar otro un trešo numuru pašreizējie Jūrmalas domes deputāti Larisa Loskutova un Boriss Doņņikovs. Uz deputāta mandātu kandidēs arī vairāki "Saskaņas" valdes locekļi un izglītības iestāžu pārstāvji. Kopā sarakstā kandidē 16 cilvēki.

Partiju apvienībā "Tev Jūrmalai" un JKP ar pirmajiem diviem numuriem startēs pašreizējie domes deputāti Arnis Ābelītis ("Tev Jūrmalai") Mārtiņš Stulpiņš ("Tev Jūrmalai"). Tāpat sarakstā ir pašreizējais Salacgrīvas novada domes deputāts Māris Trankalis ("Tev Jūrmalai"), grupas "Labvēlīgais tips" dalībnieks Kaspars Tīmanis, kā arī bijušā Jūrmalas mēra Jura Visocka dēls Mārtiņš VIsockis. Kopā sarakstā kandidēs 18 cilvēki.

Tāpat sarakstu iesniegusi arī "Eiroskeptiķu rīcības partija". Ar pirmo numuru startēs SIA "A.K Security" finanšu direktore Tamāra Meļņikova. Sarakstā startē arī vairāki pensionāri, studenti un pašnodarbinātie.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)