Banner 980x90

Televizoru zilajā gaismā – kādi televīzijas seriāli un šovi gaidāmi uz ekrāniem jaunajā sezonā?

Foto: Pixabay.com / Didgeman
Foto: Pixabay.com / Didgeman
Tumšajos rudens vakaros nereti rodas vēlme ieritināties dīvānā, apsegties ar siltu segu un uztaisīt karstu dzērienu, ko lēni malkot, skatoties savu iemīļotāko televīzijas seriālu, raidījumu vai šovu. Katru gadu televīzijas parūpējas, lai zilā gaismā zaigotu mūsu televizori, ļaujot uz brīdi aizmirst par ikdienas rūpēm un iegrimt izdomātu varoņu dramatiskajos dzīvesstāstos. Tieši rudens sezona ir viena no bagātīgākajām televīzijas pasaulē. Kādi jauni šovi un seriāli mūs sagaida šoruden?

Pašmāju realitātes šovi
Jaunā sezona nav iedomājama bez pašmāju šoviem. Drīzumā uz televizoru ekrāniem gaidāmas jaunas sērijas raidījumiem:
• "Saimnieks meklē sievu" – attiecību līkloči, lauku māju saimniekiem, meklējot sev līgavas. Raidījumu skaties kanālā TV3; 
• "Īstie veči" – realitātes šovs par kungiem, kas nolēmuši zaudēt svaru un dokumentē to Latvijas priekšā. Arī šo vīru gaitām seko līdzi kanālā TV3;
• "Pirmā deja" – populārais kāzu realitātes šovs, kurā jaunie pāri iemēģina spēkus dejošanā. Šo šovu meklē televīzijā STV.

Daudzsološi ārzemju seriāli, kurus paturēt acīs 
Amerikāņu televīzijas katru sezonu izlaiž desmitiem jaunumu. Daļa no aizjūrās populārajiem seriāliem ar laiku nonāk arī Latvijas televīzijās. Piemēram, šobrīd mūsu televizori translē šādus populārus seriālus: 
• "Labā sieva";
• "Tie esam mēs";
• "Tvīnpīka".
Kā arī dziedāšanas šovu "Balss" un citas pasaulē ļoti iecienītas pārraides. 

Ja seko līdzi ārzemju seriālu jaunumiem, ar noderīgu amerikāņu rudens sezonas seriālu apkopojumu tuvāk vari iepazīties šeit.

Dziesmas un dejas skatuves spožumā – sarīko TV ballīti!
Ir televīzijas pārraides, kuru skatīšanās var izvērsties par īpašu notikumu. Viens no mājas ballītei piemērotākajiem šoviem, ko jaunajā sezonā pārraidīs mūsu televizori, ir pasaulē populārā realitātes šova "X Faktors" latviskā adaptācija kanālā TV3
Foto: Pixabay.com / Jill111Foto: Pixabay.com / Jill111


Pirmajā sezonā jaunie dziedātāji sacentīsies par profesionālas žūrijas un skatītāju atzinību un mīlestību, izklaidējot skatītājus ar savām lieliskajām balsīm. Kā padarīt šī un citu šovu skatīšanos neaizmirstamu?
Skaties šovus draugu kompānijā – uzaicini sev tuvos cilvēkus, par kuriem esi drošs – jūsu raidījumu un seriālu gaume sakrīt.
Pagatavo uzkodas. Piemēram, kino klasiku – popkornu, kura smarža raisīs asociācijas ar atrašanos kinoteātra zālē.
Parūpējies par kvalitatīvu attēlu televizorā. Televizori mūsdienās spēj sniegt apbrīnojami dzirdu attēlu. Ja tavs uzticamais TV draugs savu laiku ir nokalpojis, nerāda gaišu bildi vai gluži vienkārši šķiet pārāk mazs filmu skatīšanai, ielūkojies Xnet.lv interneta veikalā un izvēlies kādu no jaunajiem televizoru modeļiem. Varbūt Tev nepieciešama mājas kino zāle

Lielisks televizors lieliskam seriāla baudījumam
No ikdienišķas televizora skatīšanās līdz vizuālam baudījumam ir tikai daži soļi. Aplūkojot sadaļu "Televizori", Xnet.lv iesaka:
Foto: Pixabay.com / Vision24Foto: Pixabay.com / Vision24
izvēlies tīkamo ražotāju – Xnet.lv interneta veikalā Tev būs pieejami televizori no dažādiem pasaulē iecienītiem zīmoliem. Piemēram, LG, Philips vai Sony; 
apdomā televizora izšķirtspēju un izmēru – sen pagājuši tie laiki, kad televizori bija mazas, druknas kastītes ar graudainu attēlu. Šobrīd iegādei pieejami televizori, kuru ekrāni ir izmērā līdz pat 75 un vairāk collām. Izvēlies sev piemērotāko! 
ievāc informāciju par konkrēto televizora modeli – kad esi atlasījis atbilstošākos variantus (Xnet.lv interneta vietne piedāvā arī iekārtu savstarpēju salīdzināšanu), internetā sameklē un izlasi par tiem rakstītās atsauksmes. Vienmēr ir vērtīgi ieklausīties līdzcilvēku pieredzē; 
atbrīvo vietu jaunajam mājas iemītniekam – iekārto ērtu stūrīti, kur atgūt spēkus pēc garas darba nedēļas kopā ar savu iecienītāko seriālu vai raidījumu.

Izdevīgus piedāvājumus meklē Xnet.lv interneta veikalā. Nodrošinies rudens sezonai laikus un izbaudi jaunos seriālus pilnā krāšņumā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)