Banner 980x90

Trešdien gaidāms vējains un pārsvarā saulains laiks

Rīga, 19.jūn., LETA. Trešdien, 20.jūnijā, Latvijā gaidāms neliels mākoņu daudzums, diena būs vējaina un pārsvarā saulaina, prognozē sinoptiķi.

Naktī vietām vēl iespējams neliels īslaicīgs lietus. Vējam kļūstot lēnākam, minimālā gaisa temperatūra būs +10..+13 grādu, piekrastē līdz +16 grādiem.

Dienā rietumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 12-17 metriem sekundē, vējainākais laiks būs Ziemeļvidzemē. Gaiss sasils līdz +19..+23 grādiem, bet Kurzemes rietumu piekrastē un Ziemeļvidzemes piekrastē gaisa temperatūra būs līdzīga kā naktī un nepārsniegs +17..+18 grādu.

Rīgā trešdien būs sauss un pārsvarā saulains laiks, rietumu vējš brāzmās pūtīs līdz 14 metriem sekundē. Gaisa temperatūra +14 grādu naktī un līdz +22 grādiem pēcpusdienā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)