Banner 980x90

Trešdien vietām būs migla un lietus, valsts austrumos sāksies lietavas

Rīga, 22.aug., LETA. Naktī uz trešdienu vietām Latvijā nedaudz līs un sabiezēs migla, bet piekrastes novados iespējamas atsevišķas pērkona lietusgāzes, prognozē sinoptiķi.

Pūtīs lēns vējš. Gaisa temperatūra naktī un no rīta būs +8..+13 grādu, piekrastē līdz +15 grādiem.

Trešdien Latgalē un Vidzemes austrumos sāksies ilgstošs lietus, Latgales austrumu novados gaidāms arī stiprs lietus, un līdz ceturtdienas vakaram nokrišņu daudzums vietām var pārsniegt 50 milimetru.

Valsts rietumu un centrālajā daļā trešdien vietām īslaicīgi līs, starp mākoņiem uzspīdēs saule.

Ziemeļu, ziemeļrietumu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 8-13 metriem sekundē. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +17..+20 grādiem, valsts austrumos - līdz +14..+16 grādiem.

Rīgā tuvākajā diennaktī dažbrīd gaidāms lietus, daļā pilsētas iespējamas pērkona lietusgāzes. Naktī pūtīs lēns vējš un gaisa temperatūra būs +13 grādu, piepilsētā vietām +9 grādi un migla. Dienā gaiss iesils līdz +19 grādiem, ziemeļu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 12 metriem sekundē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)