Banner 980x90

Ūdens temperatūra Jūrmalas peldvietās no +12 līdz +17 grādiem

Rīga, 20.jūn., LETA. Ūdens temperatūra Jūrmalas Zilā karoga peldvietās ceturtdien plkst.9 bija no +12 grādiem Bulduros līdz +17 grādiem Kauguros, liecina Jūrmalas pilsētas domes mājaslapā publicētie dati.

Deviņos rītā Dzintaros izmērītā ūdens temperatūra bija +13 grādi, Majoros un Dubultos - par grādu augstāka, savukārt Mellužos un Jaunķemeros tobrīd bija +15 grādus silts ūdens.

Trešdien ūdens temperatūra Bulduros, Dzintaros, Majoros, Dubultos un Mellužos paaugstinājās no +13 grādiem rītā līdz +17 grādiem pēcpusdienā, savukārt Kauguros un Jaunķemeros tā visu dienu svārstījās ap +17 grādiem.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informāciju ūdens temperatūra Latvijas piekrastes lielākajā daļā ceturtdienas rītā ir +15..+19 grādi, savukārt lielākajās upēs un ezeros - no +18 līdz +24 grādiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)