Banner 980x90

Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš nolēmis jūrmalniekiem uzdāvināt divus vides objektus

Rīga, 31.maijs, LETA. Uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš nolēmis jūrmalniekiem uzdāvināt divus jaunus vides objektus, aģentūru LETA informē uzņēmēja pārstāve Klinta Mežapuķe.

Objektu atklāšanas pasākums notiks 1.jūnijā plkst.14, Jūrmalā, "Turaidas kvartālā". Uzņēmējs nolēmis pilsētai uzdāvināt pulksteni ar mainīgām gaismām un lielu, zvīļojošu dzintara gabala maketu.

Vides objekti ir izvietoti uz viņam piederošā zemes gabala un turpmāk būs pieejami ikvienam pilsētas iedzīvotājam uz ciemiņam. Uz zemes gabala atrodas arī tikko restaurēta Jūrmalai tipiska koka ēka. Darbi ir pabeigti, un ēka gatava nodošanai ekspluatācijā.

Kā norāda Mežapuķe, Krūmiņš iecerējis objektus pilnveidot. "Ar speciālas iekārtas palīdzību ikviens pilsētas iedzīvotājs un viesis līdz 1.augustam varēs novērtēt jaunos vides objektus. Ja balsojums būs pozitīvs, mākslīgā dzintara gabals tiks nomainīts ar lielu, trīs tonnu smagu oniksa akmeni, kas iegūts Irānā un no kura vides objektu izgatavos tēlnieks Pauls Jaunzems," informē Mežapuķe.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)