Banner 980x90

Uzticami un moderni tērauda angāri dažādām vajadzībām

Angāri pie mums tiek izmantoti jau daudzus gadus, turklāt to noderīgās funkcijas novērtē dažādās nozarēs strādājošie – lauksaimniecībā, rūpniecībā, ražošanā, atpūtas industrijā un daudzās citās. Tā kā angāru sortiments tirgū ar katru gadu pieaug un kļūst daudzveidīgāks, šajā rakstā mazliet tuvāk vēlamies apskatīt tērauda angārus. 
Kas raksturīgs tērauda angāriem?
Pirmā lieta, kas būtu jāpiemin, ir tērauda angāru vienkāršā montāža. Tos var ērti salikt un arī izjaukt, lai pārvietotu citur. Otrkārt, jānorāda, ka šāda tipa tērauda angārus mēdz saukt arī par bezkarkasa angāriem, jo tiem nav vajadzīgs papildu rāmis. Pašnesošo konstrukciju veido profilētas tērauda loksnes, kas ir ļoti izturīgas, taču tajā pašā laikā pietiekami vieglas. Pateicoties atvērtajai angāra konstrukcijai, kas neietver spāres un citas balsta detaļas, pastāv mazāks risks, ka būvē varētu attīstīties korozija. 
 
Tērauda angāri izgatavoti, vadoties pēc stingrākajām Eiropas un īpaši Somijas normatīvajām prasībām. Tas nozīmē, ka angāru ražošanā īpaša uzmanība pievērsta tam, lai būves izturētu arī ekstremālus laika apstākļus, kas sastopami ziemeļos, piemēram, spēcīgu vēju, aukstumu un sniegu. Izturību parāda sniega slodze, kas šiem angāriem ir augsta – 2,75 kN/m².

Kas izmantots, izgatavojot tērauda angārus?
To pamatā ir karsti cinkota tērauda loksnes 1,5 mm biezumā, kas pārklātas ar PVDF slāni (ķīmiski izturīga kārta, kas pasargā no korozijas un citiem ārējās vides apstākļiem). Arī pārējās angāra detaļas ir veidotas no karsti cinkota materiāla, kas nodrošina augstu izturību. Šāda tehnoloģija garantē ilgu angāra kalpošanas laiku. Ir pieejamas dažādu krāsu tērauda loksnes, tpstarp sarkanas un pelēkas. 

Veidojot tērauda angāra pamatus, ir iespējams izvēlēties dažādus variantus, taču kā ekonomiskāko risinājumu parasti iesaka betona blokus. Pateicoties to precīzajiem izmēriem un ātrajai uzstādīšanai, betona blokus var montēt pat ziemā. Zemes darbi un pamatu veidošana parasti nav iekļauta angāra cenā, par tiem jāmaksā atsevišķi, jo katrs gadījums var būt individuāls.
 
Kā norit tērauda angāru montāža?
To, kādi palīginstrumenti un iekārtas jāizmanto, nosaka angāra izmērs. Pašus mazākos angārus iespējams samontēt, lietojot sastatnes. Savukārt, ja angāra platums ir lielāks par 10 metriem, tā montāžā izmanto pacelšanas platformas. Ir iespējams iegādāties tikai angāra sastāvdaļas un tās savienot pašu spēkiem vai arī segt arī montāžas maksu, kā rezultātā saņemsi jau gatavu un lietojamu būvi izvēlētajā vietā. 

Kur iegādāties tērauda angārus?
Ja meklē angāru, kuram ir pašnesoša konstrukcija, viegla uzstādīšana, ērta salikšana un izjaukšana, 15 gadu garantija un augsta izturība un drošība, tad Tev noteikti ir vērts ielūkoties Domus Būve piedāvājumā. Angāri, kas veidoti no profilētajām loksnēm kalpos ilgi un nodrošinās nepieciešamo platību, neatkarīgi no tā, kādam mērķim būvi plāno izmantot. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)