Banner 980x90

"Valsts nekustamie īpašumi" atjaunojuši lapeni Bulduros

Rīga, 31.jūl., LETA. VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) pabeiguši atjaunošanas darbus lapenē Jūrmalas 7.līnijā 1A, Bulduros, aģentūru LETA informēja VNĪ Nekustamo īpašumu apsaimniekošanas un uzturēšanas pārvaldes direktore Iveta Gradovska.

"Jūrmalas lapene bija iemīļota atpūtas vieta līdz brīdim, kad nezināmi vandaļi to izpostīja. Mums ir prieks, ka esam atjaunojuši šo jūrmalnieku un Jūrmalas viesu iecienīto atpūtas vietu," sacīja Gradovska.

Kompānijā piebilda, ka lapene 2016.gada beigās tika ļaunprātīgi dedzināta.

Atjaunošanas darbu laikā no jauna tika izveidotas lapenes degušās konstrukcijas, soli, pakāpieni, notīrīts jumts un atjaunots krāsojums. Tās atjaunošanā tika investēti aptuveni 3000 eiro.

Lapene kopš 2014.gada 17.septembra ir VNĪ pārvaldībā.

VNĪ šobrīd īsteno 34 nozīmīgus attīstības projektus aptuveni 154 miljonu eiro apmērā un strādā pie 25 jaunām projektu idejām. Uzņēmums nodrošina nekustamo īpašumu apsaimniekošanu un pārvaldību apmēram 450 nekustamo īpašumu adresēm ar 1200 ēkām 1,1 miljona kvadrātmetru platībā un vairāk nekā 4000 zemes īpašumu 10 miljonu kvadrātmetru platībā. Uzņēmums izveidots 1996.gadā, un tā vienīgā īpašniece ir Finanšu ministrija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)