Banner 980x90

Vārtu automātika – 5 iemesli, kāpēc ar to aprīkot vārtus

Vārtus īpašumam vai teritorijām izvēlas gan estētisku, gan praktisku apsvērumu dēļ. Tādā veidā efektīvi tiek norobežota teritorija un uzlabots īpašuma izskats. Protams, ļoti būtiski ir arī drošības apsvērumi. Tomēr, izvēloties vārtus, ir dilemma starp vārtiem, kas verami manuāli, un tādiem, kuriem ir uzstādīta vārtu automātika. 

Vārtu automātikai piemīt vairākas būtiskas priekšrocības, kas mudina to izvēlēties gan privātmāju teritorijām, gan industriālos objektos. Lai gan vārtu automātika palielina kopējās vārtu uzstādīšanas izmaksas, tā ir tālredzīga investīcija gan drošībā, gan komfortā.

Būtiskākie iemesli, kāpēc izvēlēties vārtu automātiku
Piekļuve tikai piederošām personām

Vārtu automātika dod iespēju nodrošināt iekļuvi teritorijā tikai piederošām un akceptētām personām, kurām ir piešķirts vārtu kods vai vadības pults, kas ļauj atvērt vārtus. Vai arī iespējams organizēt caurlaides punktu, kur vārtus atver uzraugošā persona, identificējot apmeklētāju un tā tiesības atrasties teritorijā. Tas ir ērti un droši objektos, kur ir intensīva cilvēku plūsma, kur īpaši jādomā par to, lai nepieļautu nepiederošu personu iekļūšanu.

Nav jāizkāpj no auto, lai atvērtu vārtus
Vārti ar automātiku atverami, neizkāpjot no auto. Tas ir ērti un droši, jo nav jāatrodas uz ielas, piemēram, nakts laikā. Tādā veidā ietaupīts tiek arī laiks, jo nav vairākas reizes jāizkāpj no auto, lai atvēru un aizvērtu vārtus manuāli.

Vairāk par vārtu automātikas veidiem, cenām un priekšrocībām varat uzzināt šajā vietnē:
https://ripo-baltic.com/varti/teritoriju-varti/automatika-bidamiem-vartiem

"Ripo-Baltic" ir viens no vadošajiem vārtu ražotājiem un aprīkotājiem Latvijā. Klāstā pieejama arī augstas kvalitātes vārtu automātika no Vācijas un Itālijas.

Lielāks komforts un ērtības
Protams, ka vārtus var arī atvērt manuāli, tomēr mūsdienu steidzīgais un komfortu alkstošais dzīvesstils diktē savus noteikumus. Sev apkārtējā vidē vēlamies redzēt arvien efektīvākus un funkcionālākus risinājumus, kas orientēti uz mūsu ērtībām. Tehnoloģiskie risinājumi attīstās ļoti strauji, sniedzot arvien jaunas komforta iespējas dažādās jomās. Vārtu aprīkojums nav izņēmums. Automatizēti vārti ar individuālām vajadzībām pielāgotām tālvadības un drošības iespējām ir tas, ko varam izvēlēties, lai uzlabotu savu ikdienas komfortu.

Palielināta īpašuma un fiziskā drošība
Izvēloties aprīkot īpašuma vārtus ar automātiku, vienmēr būs jūtams būtisks ieguvums gan īpašuma, gan fiziskajā drošībā. Mūsdienās, kad noziedzības līmenis, zagļu izdoma un prasmes arvien pieaug, par to ir īpaši jādomā, lai pasargātu savu nekustamo īpašumu un arī iemītnieku fizisko drošību. Vārtu automātika ievērojami apgrūtina nelūgto viesu pūles atvērt tos. Jo vairāk drošības sistēmu, jo lielāka iespējamība, ka garnadži neizvēlēsies šo īpašumu par savu darba objektu.

Industriālos objektos – efektīvāka transporta plūsma
Īpašs ieguvums no vārtu automātikas būs industriālos objektos, kur ir intensīva transporta plūsma, bet tajā pašā laikā ir jānodrošina augsts drošības līmenis un efektīva transporta plūsma. Tad vārtu automātika ļauj ietaupīt gan laiku, gan efektīvāk organizēt autotransporta kustību. Teritorijā var iekļūt tikai piederošas personas un transporta līdzekļi, kā arī nav kavēšanās ar manuālu vārtu atvēršanu un aizvēršanu. Tāpat ir arī lielāka drošība, it īpaši, ja transporta kustība notiek arī diennakts tumšajā laikā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)