Banner 980x90

Vējonis: Latvijas Speciālās Olimpiādes sportistu sasniegumi ir stipras gribas un mērķtiecīga darba paraugs

Rīga, 12.dec., LETA. Latvijas Speciālās Olimpiādes sportistu sasniegumi ir stipras gribas un mērķtiecīga darba paraugs, tiekoties ar Latvijas Speciālās Olimpiādes sportistiem sacīja Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta kancelejā, Vējonis Rīgas pilī sportistiem pateicās par sasniegumiem, startējot zem Latvijas valsts karoga lielākās vai mazākās Speciālās Olimpiādes sporta sacensībās gan Latvijā, gan ārpus valsts robežām.

"Ar Latvijas Speciālās Olimpiādes sportistu lielisko sniegumu var lepoties visa Latvija. Jūs esat paraugs, cik daudz var sasniegt ar stipru gribu un mērķtiecīgu darbu. Panākumi šāda mēroga sacensībām iedvesmo un vieno Latvijas cilvēkus neatkarīgi no tautības, izglītības vai veselības stāvokļa," tikšanās laikā uzsvēra Valsts prezidents.

Vējonis pateicās treneriem un visiem atbalstītājiem par nozīmīgo darbu un ieguldījumu sportistu sagatavošanā, kā arī novēlēja panākumus sportistiem Starptautiskajai Speciālās Olimpiādes vasaras Olimpiādē, kas norisināsies 2019.gadā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)