Banner 980x90

Vējonis: Tikai veiksmīgas sadarbības radīšana starp uzņēmējiem un pašvaldību veicinās labklājības līmeņa celšanos valstī

Rīga, 17.nov., LETA. Nepieciešams radīt veiksmīgu sadarbību starp uzņēmējiem un pašvaldību, jo tikai tad var veidoties uzņēmējdarbību stimulējoša vide, kas veicina labklājības līmeņa celšanos valstī. To Latvijas proklamēšanas 99. gadadienai veltītā pieņemšanā uzņēmējiem un pašvaldību vadītājiem Rīgas pilī sacīja Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta kancelejā, Valsts prezidents uzsvēra, ka uzņēmēji ir aktīvā sabiedrības daļa, kas bagātina valsti, radot inovatīvus produktus un pakalpojumus un veidojot jaunas darba vietas galvaspilsētā Rīgā un Latvijas reģionos.

"Paldies, ka jūs uzņematies risku, ieguldot investīcijas un attīstot jaunus produktus, tādējādi sekmējot visas valsts attīstību. Latvijas valsts pirms 99 gadiem tapa, pateicoties drosmīgiem lēmumiem. Novēlu jums vienmēr būt tikpat stipriem un drosmīgiem, kā mūsu valsts dibinātāji, pieņemot lēmumus, kas ir svarīgi Latvijas attīstībai," teica Vējonis.

Valsts prezidents arī izteica pateicību pašvaldībām, kas rūpējas par savu iedzīvotāju ikdienas vajadzībām. "Jūs ar savu darbu katru dienu veidojat valsti. Lai notiktu attīstība, ir jāņem vērā valsts intereses un iedzīvotāju vajadzības pašvaldībās, kas nebūt nav vienkāršs uzdevums," norādīja Valsts prezidents.

Valsts prezidents turpina tradīciju Valsts svētku laikā novembrī rīkot pieņemšanu pašvaldību vadītājiem un lielākajiem nacionālajiem uzņēmējiem, lai pateiktos par nozīmīgo darbu Latvijas labā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)