Banner 980x90

VID janvārī rīkos seminārus par izmaiņām nodokļu reformas ietvaros

Rīga, 10.janv., LETA. Valsts ieņēmumu dienests (VID) janvārī Rīgā un citur Latvijā rīkos bezmaksas seminārus, lai skaidrotu izmaiņas dažādos nodokļos, kas tika pieņemtas pagājušā gada vasarā nodokļu reformas ietvaros, aģentūru LETA informēja VID.

Zemgalē semināri ir paredzēti Dobelē, Jēkabpilī, Jelgavā un Bauskā; Vidzemē - Valmierā, Jūrmalā, Aizkrauklē un Madonā; Latgalē - Daugavpilī, Preiļos un Rēzeknē; Kurzemē - Ventspilī, Kuldīgā, Saldū un Liepājā.

Konkrēta informācija par semināru norises vietām un laikiem, kā arī iespēja tiem pieteikties elektroniski pieejama VID tīmekļa vietnes sadaļā "Aktualitātes/Notikumi". Turpat pieejami arī semināru materiāli, ar kuriem iespējams iepazīties vēl pirms semināra un klātienē uzdot jau konkrētus interesējošos jautājumus.

VID tīmekļa vietnē pieejama arī atsevišķa sadaļa privātpersonām un uzņēmējiem "Kā mani ietekmēs nodokļu reforma?", bet sadaļā "Aktualitātes/VID semināru materiāli" - līdz šim jau notikušo semināru prezentācijas un video ieraksti. Aktuālā informācija par izmaiņām nodokļu reformas ietvaros, kā arī atbildes uz biežāk uzdotajiem iedzīvotāju jautājumiem tiek publicētas arī VID "Facebook" profilā .

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)