Banner 980x90

Viroterapijas ekselences centra izveidē investēts pusmiljons eiro

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Vēža viroterapijas ekselences klīnikas Jūrmalā izveidē investēts pusmiljons eiro, otrdien, 23.februārī žurnālistus informēja klīnikas vadītāja Kintija Barloti.

Ekselences klīnikas pacientiem nodrošinās komplekso viroterapiju ar dažādām pasaulē atzītām terapijām, diagnostiku, fizioterapiju, uztura terapiju, psihoterapeita konsultācijas, kā arī mūzikas un mākslas terapiju. Klīnikas pacientiem tiks nodrošināts augsts servisa līmenis un pilna cikla viroterapija gan klīnikā, gan attālināti, kad pacients atradīsies novērošanas stadijā savā mītnes zemē.

Jaunizveidotajā klīnikā viroterapijas ārstēšanu spēs nodrošināt desmit līdz 12 cilvēkiem ar iespējām paplašināt darbību. Plānots, ka jaunais centrs nodrošinās ārstēšanos pacientiem no visas pasaules.

Klīnikas dibināšanas iniciators ir Starptautiskais Viroterapijas centrs, kuru 2008.gadā dibināja Aina Muceniece un vairāki onkologi, imunologi un zinātnieki. Klīnika juridiski pieder "Rigvir" grupas mātesuzņēmumam "Rigvir", kas ir reģistrēts 2014.gadā. SIA "Rigvir" īpašnieki ir Jurģis Auziņš - 51%, Dite Venskus - 40%, Andrejs Nollendorfs - 3%, Katrīna Pumpuriņa - 3% un Ivars Kalviņš - 3%.

Klīnika atrodas Jūrmalā, Jomas ielā 12. Klīnika izvietota trīsstāvu ēkā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)