Banner 980x90

Vorožeikinam divkārša uzvara Baltijas valstu čempionātā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Divdesmit gadu pastāvēšanas laikā Jūrmalas austrumu cīņu klubs ''Neguss'' ne vienu vien reizi ir pierādījis, ka ir spējīgs veiksmīgi konkurēt ar vadošajiem Latvijas un Baltijas karatē klubiem.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja Jūrmalas pilsētas pašvaldības pārstāvji, arī šajā gadā kluba sportisti veiksmīgi startē dažāda mēroga sacensībās. Pēdējās aizvadītas tepat kaimiņos, Lietuvas pilsētā Radvilišķos, kur norisinājās Baltijas valstu čempionāts. Tajā tika pārstāvēti ap 30 dažādu klubu no Lietuvas, Latvijas, Igaunijas un Baltkrievijas. Visveiksmīgāk klājās mūsu jaunajam talantam Leonīdam Vorožeikinam (treneris Sergejs Lukačs), kurš sīvā 19 cilvēku konkurencē izcīnīja Baltijas čempiona titulu kumitē disciplīnā 8-9 gadu grupā, kā arī 29 sportistu konkurencē kata disciplīnā izcīnīja vicečempiona titulu.

Par Baltijas vicečempionu 14-15 gadu +70 kg kategorijā kļuva Eduards Brūns (treneris Edgars Strēlis), bet 12-13 gadu +52 kg kategorijā trešo vietu izcīnīja Stefans Grigielis (treneris Sergejs Lukačs).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)