Banner 980x90

VVD izsludinājis konkursu monitoringa veikšanai Jūrmalas nelegālās atkritumu glabātuves teritorijā

Rīga, 12.jūl., LETA. Valsts vides dienests (VVD) izsludinājis iepirkuma konkursu monitoringa veikšanai Jūrmalas nelegālās atkritumu glabātuves teritorijā Ventspils šosejā 47, aģentūra LETA uzzināja VVD.

Izraudzītajam monitoringa veicējam viena mēneša laikā būs jāizveido gruntsūdens monitoringa tīkls, jānoņem grunts un gruntsūdeņu paraugus.

Monitoringa darbus paredzēts veikt 12 mēnešu garumā, noņemot gruntsūdeņu paraugus reizi mēnesī un veicot testēšanu uz iepriekš norādītajām piesārņojošajām vielām. Apvienoto grunts paraugu paredzēts noņemt un analizēt reizi trijos mēnešos.

Lai piedalītos iepirkumā, pretendentam jābūt derīgai VVD izsniegtai zemes dzīļu izmantošanas licencei zemes dzīļu monitoringa sistēmas izveidei vai veikšanai visā Latvijas teritorijā. Licencē jāietilpst arī atkritumu izgāztuvēm.

Pieteikties konkursam iespējams līdz 24.jūlija plkst.10.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)