Banner 980x90

5 visbiežāk pieļautās kļūdas, iegādājoties viedtālruni

Mūsdienās viedtālruņi aprīkoti ar daudz un dažādām funkcijām, tādēļ pieņemt pareizo lēmumu un iegādāties piemērotu viedtālruni izdodas vien tiem, kas veikuši patstāvīgu izpēti un rūpīgu plānošanu. 

Lai palīdzētu Jums izvairīties no nepatīkamas pieredzes, sniedzam ieskatu kļūdās, kas tiek pieļautas visbiežāk, iegādājoties viedtālruni. 

Pārtērēšanās
Tad, kad cilvēks iegādājas viedtālruni, viņš vēlas, lai tas ir aprīkots ar ikvienu jaunāko funkciju, nedomājot par savām primārajām vajadzībām. Īpaši aktuāli tas ir šobrīd, kad dzīvojam tehnoloģiju laikmetā un ierīces attīstās katru mirkli. Galvenais, kas jāsaprot, – jo vairāk jaunāku funkciju, jo viedtālrunis ir dārgāks. Ja nopietni padomā, ikdienā mēs neizmantojam visas viedtālruņu piedāvātās funkcijas, tādēļ esiet apdomīgi un nepārtērējieties bez iemesla!

Jaunākā modeļa iegāde
Arvien vairāk cilvēku krīt mārketinga tīklos un ir apsēsti ar tendenci iegādāties jaunāko viedtālruņa modeli. Lielās un pasaulē populārās kompānijas ierīces izdod apmēram divas reizes gadā, tādēļ viedtālruņi, kas tirgū parādās apmēram ar gada starpību, funkciju ziņā ir ļoti līdzīgi. Kādēļ tērēt papildu naudu jaunākajam modelim, ja var iegūt gandrīz tādu pašu versiju, taču par lētāku cenu? Domājiet gudri!

Cenu nesalīdzināšana
Dažkārt sajūsmas dēļ cilvēki mēdz veikt impulsīvus pirkumus. Viedtālruņi nav lēts prieks, tādēļ pirms iegādes nepieciešams rūpīgi izpētīt tirgu un piedāvātās iespējas. Lai gan pastāv mīts, ka viedtālruņiem ir fiksēta cena, atsevišķi tirgotāji tomēr piedāvā akcijas, kas var pamatīgi samazināt gala summu. Pirms pieņemat gala lēmumu, noteikti apskatiet pēc iespējas vairāk piedāvājumu un izvēlieties sev izdevīgāko!

Tikai un vienīgi zināmu zīmolu iegāde
Apple iPhone un Samsung Galaxy Series ir zīmoli, kas pārvalda viedtālruņu tirgu. Kad domājam par jauna viedtālruņa iegādi, mēs visbiežāk izvēlamies šos zīmolus, jo tie ir atzīti visā pasaulē. Tomēr mobilo sakaru tirgum tagad ir lētāki un uzticamāki risinājumi – mazāk zināmu zīmolu viedtālruņi, kas nodrošina daudzas oriģinālas funkcijas. Kādēļ dot priekšroku dārgiem zīmoliem, kad pastāv mazāk zināmi, taču lētāki un tikpat, ja pat ne vairāk, uzticami un moderni viedtālruņi?  Apsveriet dažādas iespējas!

Nepareizais laiks
Pateicoties pastāvīgai jaunu viedtālruņu plūsmai, pat jaunākie modeļi nespēj būt ilgstoši aktuāli. Ja veiksiet nelielu izpēti, ievērosiet, ka Apple gandrīz katru oktobri piedāvā jaunu iPhone. Šī iemesla dēļ tā iegāde vasaras beigās vai rudens sākumā nozīmē, ka Jūsu tālrunis gandrīz uzreiz zaudē savu vērtību. Android viedtālruņi mainās vēl biežāk, tādēļ mēģiniet nepārtraukti sekot līdzi tirgum!

Lai gan viedtālruņa iegāde ir individuāls lēmums, pirms tā iegādes ir jābūt skaidrībai par to, kāds ir Jūsu budžets un vēlamās funkcijas. Izvairīšanās no iepriekš minētajām visbiežāk pieļautajām kļūdām sniegs Jums skaidrību un palīdzēs iegādāties viedtālruni, kas atbilst Jūsu vajadzībām!

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)