Banner 980x90

9 stila padomi jauniem vīriešiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Uzsākot patstāvīgu dzīvi, nereti prieks mijas ar skumjām un uztraukumu, jo papildus tam, ka beidzot esi ticis prom no vecākiem, sācis strādāt un pelnīt, ir arī jāmaksā rēķini, jāpieņem nopietni lēmumi un, protams, arī jādomā par savu tēlu. Tieši tā, arī pēdējam minētajam ir liela nozīme, daudz lielāka, nekā tev agrāk šķita. 

Ja vēlies labi izskatīties, ņem vērā šos 9 padomus 
Esi pašpārliecināts. Pirms sākam runāt par modi, atceries, ka lielāko daļu no tā, cik labi tu izskaties, nosaka tava pašpārliecinātība un attieksme. Tā ne tikai palīdz labāk saprasties ar dāmām. Tas ir dzinulis, kas tev atgādina, kas tu esi un kādas ir tavas vērtības. Kā attīstīt pašpārliecinātību? Sāc ar mācīšanos no labiem piemēriem – vecākiem vīriešiem, kas, tavuprāt, iemieso pašpārliecinātību, labu gaumi utt. Tāpat tev ir jāstrādā ar sevi. Esi mērķtiecīgs, neatlaidīgs, dari to, kas tev patīk, atceries apvienot patīkamo ar lietderīgu un vienmēr apgūt ko jaunu!

Novērtē stilu un tēlu. Kad mēs nonākam pieaugušo pasaulē, ir beidzot jāatver acis un jāsaprot rūgtā patiesība – par grāmatu vienmēr spriež pēc tās vāka. Izskatam ir nozīme. It īpaši, ja runājam par pirmo iespaidu. Bet vai personība joprojām ir svarīga? Protams! Taču daļa cilvēku nekad nespēs to iepazīt, ja nevēlēsies skatīties tālāk par izskatu. 

Lai radītu labu pirmo iespaidu, tavam stilam un tēlam ir jāatbilst kopējām, sabiedrībā pieņemtajām normām. Tev jācenšas ģērbties tā, lai pirmajās kritiskajās sekundēs, kad cilvēks tevi satiek, viņš saprastu, ka tu esi pašpārliecināts, inteliģents, jauns vīrietis. Tas nozīmē arī to, ka tev jānēsā apģērbs, kas atbilst tavam vecumam – aizmirsti par tīņu stilu! Kā panākt to, lai tu izskatītos pieaudzis? Vienkāršs paņēmiens – klasisks un kvalitatīvs pulkstenis. Tas strādā vienmēr.  

♦ Padomā par apaviem. Joprojām nēsā botas? Arī tad, kad nesporto? Noteikti pārdomā citas iespējas. Kādēļ? Joprojām darbojas paņēmiens – tu vari par vīrieti pateikt ļoti daudz, tikai paskatoties uz viņa kurpēm. Vīriešu apavi ir kā sava veida simbols, kas parāda gan to, cik viņš ir veiksmīgs, kāds ir viņa sociālais statuss, gaume utt. Tādēļ ieguldi naudu vismaz vienā kvalitatīvā kurpju pārī. Klasiskās kurpes piestāv ļoti daudziem apģērbiem un noderēs gan darbā, gan arī, izejot sabiedrībā. 

Rūpējies par savu apģērbu. Ir saprotams, ka karjeras sākumā mums bieži vien nākas "pievilkt jostu" un rūpīgi plānot savu budžetu. Taču tas nav attaisnojums, lai nerūpētos par savu apģērbu. Par dažiem desmitiem eiro tu vai atļauties nopirkt kaut vai tik elementāras lietas kā koka pakaramos savām drēbēm, apavu statīvu, labu gludekli un veļas pulveri. Un pats labākais – daudzas lietas tu vari saņemt bez maksas, piemēram, informāciju. Kaut vai to, kā pareizi izgludināt kreklu, lai to nesabojātu, kā mazgāt dažādus audumus utt. 

♦ Pievērs uzmanību izmēram. Mājās tu vari nēsāt brīvus šortus, lielus t-kreklus utt., taču, ejot cilvēkos, tev jāatceras, ka atbilstoša izmēra apģērbam ir liela nozīme. Likums ir vienkāršs – ja tas neder, nepērc to. Nav vērts izsviest naudu. 

♦ Iegādājies laba piegriezuma uzvalku. Neatkarīgi no tā, kādā darbā tu strādā, ikvienam vīrietim skapī ir jābūt vismaz vienam uzvalkam, kas viņam der kā uzliets. Kad to iegādāsies, pārliecinies, ka uzvalks ir klasiskā stila. Pievērs uzmanību žaketes garumam, piedurknēm, biksēm utt. 

Ja tomēr saproti, ka perfekti tev piemērotu uzvalku atrast ir neiespējami, aiznes to pie šuvējas – tā palīdzēs pielāgot apģērbu tavam augumam. Protams, ideāls variants ir tieši tev šūts uzvalks. 

♦ Izvēlies kvalitāti, nevis kvantitāti. Kas labs ir garderobē, kura sastāv no lietām, kas tev nepatīk vai arī ir grūti kombinējamas? Diemžēl – nekas. Protams, kamēr vēl esi jauns, ir normāli pieļaut šādas kļūdas, lai nākotnē, kad iepirksies, zinātu, kas tev piestāv un kas ne. 

Centies radīt savu garderobi, iekļaujot tajā šādus apģērbus: baltu un zilu kreklu, vienkāršas kaklasaites ar tumši zilu, zaļu vai sarkanu toni (var arī nelielu rakstu, kas nav ļoti uzkrītošs), žaketes, bikses un kurpes, kas savā toņu un tekstūras ziņā saskan. 

Atbrīvojies no novalkātām drēbēm. Protams, džinsi joprojām ir modē, taču tev nevajadzētu izvēlēties tādus, kuriem ir lieli caurumi, īpaši nonēsāts dizains utt. Tev tas nav vajadzīgs. Tā vietā labāk izvēlies klasiskus, tumši zilas vai melnas bikses – tās var būs ar taisniem vai nedaudz sašaurinātiem galiem. 

♦ T-krekli un kapučjakas ir tava ikdiena? Saki tam visam nē! Protams, ka t-krekls ir viens no mīļākajiem vīriešu garderobes elementiem, taču padomā, vai tiešām tev tie arī jānēsā darbā? Šāds apģērbs ir piemērotāks brīvajam laikam. To pašu var teikt arī par kapučjakām. To vietā izvēlies laba piegriezuma jakas ar pogām vai džemperus ar garām piedurknēm. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)