Banner 980x90

Aicina uz starptautisku konferenci Majoros par veselības aprūpi

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Latvijas Universitātes P.Stradiņa medicīnas koledža ar mērķi veicināt starpnozaru sadarbību akadēmiskās un profesionālās pieredzes apmaiņā organizē starptautisku zinātnisko konferenci "Veselības aprūpes un sociālās labklājības kvalitāte - izglītība un prakse" , kas norisināsies 12.-13.maijā.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja Jūrmalas pilsētas pašvaldības pārstāvji, divās dienās vienuviet tiks pulcēti veselības aprūpes un sociālās labklājības nozares speciālisti un profesionāļi, koledžas sociālie partneri, akadēmiskais personāls un studējošie. Dalībnieku vidū būs viesi no koledžas sadarbības augstskolām Eiropā.

Konferences pirmā diena norisināsies Majoru kultūras centrā (Jomas ielā 35, Majoros, Jūrmalā), kur referenti uzstāsies gan ar prezentācijām par nozaru aktualitātēm, gan prezentēs veiktos pētījumus stenda referātos. Lai pilnveidotu studiju procesu un nodrošinātu sekmīgu studiju programmu attīstību, sagatavojot Latvijas un Eiropas Savienības darba tirgum augsti kvalificētus speciālistus, noslēdzot konferences pirmo dienu, dalībnieki tiks aicināti dalīties profesionālajā pieredzē un iesaistīties diskusijā.

Konferences otrā diena notiks Latvijas Universitātes P.Stradiņa medicīnas koledžā (Vidus prospektā 38, Bulduros, Jūrmalā), kur darbs tiks organizēts piecās sekcijās:

1.sekcija - "Mūsdienu tehnoloģiju pielietojums radioloģijā",
2.sekcija - "Kāju nagu posttraumatisko izmaiņu aprūpe podoloģijas praksē. Darba aizsardzības un ergonomijas aspekti podoloģijas praksē",
3.sekcija - "Klīniska un pierādījumos balstīta prakse. Onkoloģija",
4.sekcija - "Komunikācija pacientu grupām ar redzes un dzirdes traucējumiem",
5.sekcija - "Diskusija par aktualitātēm un simulācijas sociālās labklājības jomā strādājošiem".

Konferences darba valodas: latviešu un angļu.

Kontaktpersonas Informācijai par konferenci:

* Studiju virzienam "Veselības aprūpe" - Madara Miķelsone,
mob. t.: +371 29628896, e-pasts: lupsk.conference@gmail.com

* Studiju virzienam "Sociālā labklājība" - Ina Ozola, 
mob. t.: +371 29373964, e-pasts: lupsk.conference@gmail.com

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)