Banner 980x90

Apbalvos 2017.gada labākos Jūrmalas sportistus

Rīga, 8.dec., LETA. Šodien Jūrmalas pilsētas dome apbalvos 2017.gada labākos Jūrmalas sportistus, aģentūru LETA informēja Jūrmalas domes pārstāve Zanda Krastiņa.

Gada balva sportā tiek piešķirta jau 19 gadu, lai izteiktu atzinību sportistiem par augstajiem sasniegumiem pasaules, Eiropas, Baltijas un Latvijas čempionātos un sacensībās, kā arī lai pateiktos tiem, kas veicinājuši veselīgu un aktīvu dzīvesveidu jūrmalnieku vidū.

Kopumā apbalvojumi tiks piešķirti 15 nominācijās - "Gada sportists Jūrmalā", "Gada sportiste Jūrmalā", "Gada treneris Jūrmalā", "Gada komanda Jūrmalā", "Gada labākā komanda individuālajos sporta veidos", "Gada sporta skolotājs", "Gada sporta klubs", "Gada uzlecošā zvaigzne sportā", "Gada sporta seniors", "Gada sporta notikums Jūrmalā", "Gada sportists Jūrmalā tehniskajos sporta veidos", "Gada sportists Jūrmalā paraolimpiskajos sporta veidos", "Gada publiskais sporta pasākums pilsētā", "Gada balva Fair play" un Gada balva par mūža ieguldījumu Jūrmalas sporta attīstībā.

Eiropas Sporta pilsētu asociācija 2016.gadā Jūrmalas pilsētai piešķīrusi titulu "Eiropas Sporta pilsēta 2017". Sporta pilsētas statuss piešķirts, izvērtējot kūrortpilsētas sporta infrastruktūru un iedzīvotājiem pieejamās sporta aktivitātes un pasākumus veselīga dzīvesveida veicināšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)