Banner 980x90

Ar mākslas darbu izsoli Jūrmalā norisināsies starptautiskais mūsdienu mākslas gadatirgus "Jurmala Art Fair 2017"

Rīga, 26.jūl., LETA. Jūrmalā no 19.augusta līdz 22.augustam norisināsies starptautiskais mūsdienu mākslas gadatirgus "Jurmala Art Fair 2017" un mākslas darbu izsole. aģentūru LETA informēja gadatirgus projekta vadītāja Viktorija Sergejeva.

Gadatirgus īpašais viesis būs Ņujorkas fotogrāfs Roberts Vitmens. Viņš regulāri sadarbojas ar vadošajiem pasaulē atzītiem izdevumiem un reklāmas aģentūrām, tostarp "Esquire", "Cosmopolitan", "Men’s Health" un "McCann Erickson". Tāpat Vitmens veidojis mākslinieciskus Ņujorkas skatus un personīgus Mihaila Barišņikova un dziedātāja Prince fotoportretus. Šoreiz viņš Jūrmalā viesosies ar savu izstādi "Mihails Barišņikovs".

Līdzās izstādei trīs dienu garumā notiks vadošo mākslas jomas speciālistu lekcijas un meistarklases. Ar lekciju par pašreizējo mākslas tirgus stāvokli uzstāsies "Art Taipei" mesas direktors Emersons Kung-Šeng Vangs. Savukārt par to, cik lietderīgi ir ieguldīt investīcijas mākslā, stāstīs krievu mākslas konsultante, kompānijas "Art Consul" dibinātāja Viktorija Stupina un Investīciju Fonda "Exante" pārstāvis Guntars Pupelis.

Gadatirgus noslēgumā vietējie un ārvalstu kolekcionāri aicināti piedalīties mākslas darbu izsolē.

"Jurmala Art Fair 2017" norisi atbalsta ASV vēstniecība Latvijā, Taipejas Misija Latvijā, galerija "Apartment 22" un kompānija "Groglass".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)