Banner 980x90

Ātrie kredīti internetā neparedzētām dzīves situācijām

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ikdienā mūs nereti pārsteidz dažādas situācijas, kurās salīdzinoši parocīgs risinājums var būt ātrie kredīti internetā. Kas šādiem aizdevumiem raksturīgs un kā aizņemties droši?

Noderīgi un parocīgi
Nebanku aizdevēju piedāvātie kredīti internetā ir mūsdienīgs un pieejams finanšu instruments. Tie sniedz iespēju ar dažu soļu palīdzību nepieciešamo naudas summu saņemt savā bankas kontā salīdzinoši īsākā laikā.

Ātrie kredīti internetā piedāvā:
- salīdzinoši ātrāku reģistrāciju un izskatīšanas laiku – līdzekļu saņemšanai nav nepieciešami galvojumi, ķīlas vai izziņas no darba vietas. Pēc Tavas maksātspējas izvērtēšanas naudu vari saņemt pat desmit minūšu laikā*. 
- salīdzinoši īsākus atmaksas termiņus – ātrie aizdevumi atmaksājami pēc līgumā noteiktā grafika, laikā no viena līdz pat 24 mēnešiem;
- vajadzīgo naudas summu – vari aizņemties nepieciešamo naudas apmēru, kas ir atbilstošs Tavai maksātspējai.

Kā saņemami ātrie kredīti internetā?
Lai saņemtu aizdevumu, Tev sākotnēji jāizvērtē sava maksātspēja un jāveic reģistrācija izvēlētā aizdevēja mājaslapā, tālāk izvēloties aizdevuma summu un atmaksas termiņu. Pēc reģistrācijas Tev aizdevējam jāpārskaita viens eiro cents no sava bankas konta, apstiprinot kontu, uz kuru vēlies saņemt aizdevumu. Pēc pieteikuma saņemšanas aizdevējs izvērtēs Tavu maksātspēju un jau dažu minūšu laikā sniegs atbildi, vai kredīts ir piešķirts.

Salīdzini un izvēlies labāko!
Lai no plašā aizdevumu klāsta izvēlētos piemērotāko aizdevumu, pirms aizdevuma pieteikšanas noderēs šādi ieteikumi:
salīdzini aizdevēju piedāvājumus – no dažādo kredītdevēju piedāvājumiem izvēlies izdevīgāko, ņemot vērā gada procentu likmi un kredīta atmaksas termiņu;
iepazīsties ar līguma nosacījumiem – rūpīgi izpēti visus minētos punktus un neskaidrību gadījumā sazinies ar kredītspeciālistu.

Aizņemies atbildīgi, uzdodot sev 5 jautājumus!
Lai pieņemtu pārdomātu lēmumu, pirms aizņemšanās vērts uzdot sev šos piecus jautājumus:

- vai mani regulārie ikmēneša ienākumi ļaus atmaksāt pilno kredīta summu?
- vai spēšu atmaksāt aizdevumu noteiktajā termiņā?
- vai aizdevums man patiesi ir nepieciešams un tēriņi ir neatliekami?
- vai izvēlētais aizdevuma apmērs ir tieši tāds, kāds man šobrīd ir nepieciešams?
- vai kredīts paredzēts īstermiņa mērķim, nevis ilgstošu finanšu problēmu risināšanai? 

Ja uz visiem jautājumiem vari atbildēt apstiprinoši, tad ātrie kredīti internetā var būt Tev parocīgi neparedzētu tēriņu segšanai. Ar plašāku informāciju par ātrajiem aizdevumiem un to nosacījumiem vari iepazīties mājaslapā www.vivus.lv! 

Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar līguma nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt.

* 98 % gadījumu, pēc Tava kredīta pieteikuma izskatīšanas un apstiprināšanas Ondo.lv darba laikā un vienas bankas ietvaros. Ātrā aizdevuma saņemšanas kārtība: https://www.vivus.lv/?tab=1#dynamic;contentId=how_to;innerPage=how_to_get

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)