Banner 980x90

Ātrs un kvalitatīvs riepu serviss!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Dažkārt riepu nozīme automašīnas kopējā tehniskajā stāvoklī netiek pienācīgi novērtēta, tādēļ, sākoties sezonai, kad braukšanai drīkst izmantot vasaras riepas, daudziem ir pārsteigumi par to, ka krājumos esošās vasaras riepas ir nederīgas braukšanai un nepieciešams iegādāties jaunas. MMK Riepu servisa darbinieki ir pazīstami ar savu godīgo attieksmi pret katru klientu un vienmēr rūpējas par to, lai braukšanai paredzētais automašīnas  riepu komplekts būtu kārtībā. 

Riepas un diski MMK riepu servisā vienmēr tiek pārbaudīti un vajadzības gadījumā savesti kārtībā pusstundas laikā, pieejot darbam ar vislielāko atbildību un nezaudējot kvalitāti. Populārāko ražotāju jaunas riepas ir iespējams iegādāties par vilinošām cenām, un tās ir pieejamas plašā izmēru amplitūdā. Iespējams iegādāties un remontēt vasaras, ziemas, vissezonas un arī ziemas riepas ar radzēm.

MMK riepu centrs savos pakalpojumos iekļauj visu ar riepām saistītu servisa darbu izpildi, jaunu un atjaunotu riepu pārdošanu, kā arī klientu riepu uzglabāšanu ar vai bez diskiem nākamajai sezonai. Piekritīsiet – ērts pakalpojums, ja īpašumā nav garāžas!

Riepu serviss tiek nodrošināts visa veida riepām no 12 līdz 22 collu izmēram. Gan balansēšana, gan montāža tiek veikta ar kvalitatīvām iekārtām, kas nodrošina teicamu pakalpojuma izpildi īsā laikā, lai netiktu ietekmēts klienta laiks. 

Lai rūpētos par sava auto riepām ne tikai atrodoties servisā, der sekot līdzi dažiem ieteikumiem:
• riepu maiņu veikt nevis balstoties uz kalendārā redzamo datumu, bet reālajiem laikapstākļiem aiz loga;
• spiediena un riepu vizuālā izskata pārbaude vienmēr ir noderīga, it sevišķi tad, ja autovadītājam šķiet, ka ar šiem diviem faktoriem kaut kas nav kārtībā;
• izvēlēties tikai kvalitatīvas vasaras un ziemas riepas;
• katrai sezonai izmantot savus diskus, un iepriekšējās sezonas riepas glabāt uz tiem tumšā un sausā vietā;
• izvēloties riepas, vienmēr konsultējieties ar speciālistiem. Riepas jāpielāgo ne tikai automašīnai, bet arī vadītāja braukšanas stilam un ceļiem, pa kuriem ikdienā tiek braukts. 

Riepu mūža ilgums vidēji ir desmit gadi, taču tas nenozīmē, ka protektors nevar nodilt ātrāk. Servisa darbinieki arī iesaka sekot līdzi nodiluma indikatoram, lai pārliecinātos par riepu atbilstību lietošanai.

MMK riepu serviss piedāvā akcijas visiem populārākajiem riepu veidiem un izmēriem, tādēļ sezonas maiņa nav tik sāpīga maciņam kā sākotnēji varētu šķist. Vasaras riepas tiek veidotas no gumijas sakausējuma, kas uz ceļiem rada drošus braukšanas apstākļus, ja gaisa temperatūra ir virs +7 grādiem. Noteikti nevajag visu gadu braukt ar ziemas riepām, jo to gumijas sakausējums nav paredzēts siltam laikam.

MMK riepu centrs ir atvērts katram interesentam un spēj atrast piemērotāko piedāvājumu ikviena vajadzībām!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)