Banner 980x90

Pārdot auto (automašīnu). Auto uzpirkšana, pārdošana. SIA "Auto Universs"

Auto uzpirkšana ir ātrs un ērts veids, kā pārdot savu auto, par to saņemot naudu jau tajā pašā dienā. Auto uzpirkšana ļauj tūlītēji realizēt savas ieceres. Autosalons "Auto Universs" uzpērk dažādu marku automašīnas par augstām cenām.

Auto uzpirkšana

Auto uzpirkšana ir ātrs un ērts veids, kā pārdot savu auto, par to saņemot naudu jau tajā pašā dienā. Auto uzpirkšana ļauj tūlītēji realizēt savas ieceres. Autosalons "Auto Universs" uzpērk dažādu marku automašīnas par augstām cenām.

Auto uzpirkšana tiek uzsākta ar automašīnas apskati un tās tehniskā stāvokļa novērtēšanu, ko veic pieredzējuši automašīnu vērtētāji. Pēc automašīnas apsekošanas tiek piedāvāta maksimālā summa, par kādu to uzpirkt.

Auto uzpirkšanas soļi ir automašīnas tirgus cenas noteikšana un samaksa pēc auto noņemšanas no uzskaites CSDD – reģistrācijas apliecībā norādītajam īpašniekam. Tiek uzpirktas mašīnas gan labā tehniskā stāvoklī, gan arī ar defektiem un bez tehniskās apskates. Iespējama arī automašīnu, kas nav reģistrētas Latvijā, uzpirkšana.

Auto uzpirkšana ir iespēja par izdevīgu cenu pārdot savu veco automašīnu.

Lasiet vairāk: http://www.autouniverss.lv/pardot-auto

Auto pārdošana

Auto pārdošana jeb realizācija ir pakalpojums, kas atvieglos un paātrinās automašīnas pārdošanu. Autosalons "Auto Universs" pieņem tirdzniecībā dažādu marku vieglo autotransportu – piedāvā maksimālu palīdzību auto pārdošanā. Automašīnas cenu nosaka auto īpašnieks.

Auto pārdošana, ko veic profesionāļi ar ilggadēju pieredzi, nodrošinās to, ka auto tiks pārdots ievērojami ātrākā laikā nekā tad, ja to censtos pārdot paša spēkiem.

Auto pārdošana ietver sevī auto realizāciju, sagatavošanu pārdošanai, pirkšanas/pārdošanas dokumentu noformēšanu, realizācijas līguma noformēšanu.

Lasiet vairāk: http://www.autouniverss.lv/realizacija-auto

Auto līzings

Auto līzings ir aizdevuma veids, kas paredz to, ka klients saņem naudu no kreditora auto iegādei, un pēc tam ar ikmēneša maksājumiem atmaksā kredītu, vienlaikus lietojot automašīnu ikdienā.

Auto sniedz brīvību, ļaujot doties tur, kur ir vēlme, jebkurā laikā, lieki nedomājot par sabiedriskā transporta grafikiem. Auto iegāde diemžēl nav lēts prieks, tādēļ nepieciešams izvērtēt iespējas, kā to izdarīt gudrāk. Auto līzings ir labākais risinājums automašīnas iegādei, ja nav iespējas sakrāt pietiekoši daudz līdzekļu, vai arī nav vēlmes ilgi gaidīt, lai iegūtu auto savā īpašumā.

Auto līzings ir praktisks risinājums auto iegādes atvieglošanā – vienlaikus iespējams baudīt braukšanas prieku un veikt nelielus ikmēneša maksājumus. Līzingam pieteikties ir vienkārši un ērti, aizpildot anketu "Auto Universs" mājaslapā. Lai saņemtu kredītu, nepieciešams parakstīt līgumu, ņemot līdzi personu apliecinošu dokumentu. Tam seko naudas saņemšana un formalitāšu saskaņošana ar automašīnas pārdevēju.

"Auto Universs" piedāvā auto līzingu sadarbībā ar jebkuru Latvijā pieejamo līzinga kompāniju vai banku. Auto līzings iespējams arī personām ar bojātu kredītvēsturi, bez oficiāliem ienākumiem un ārzemēs strādājošajiem. Auto līzings ir bez pirmās iemaksas, un iespējams arī naudas kredīts.

Auto līzings sniedz iespēju ātri iegūt kāroto auto savā īpašumā.

Lasīt vairāk: http://www.autouniverss.lv/lizings

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)