Banner 980x90

Brīvdabas pop-up restorānā Jūrmalā varēs baudīt labākos pašmāju gardumus

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 28.maijā, Jūrmalas Kūrorta svētku laikā, laukums pretim Majoru dzelzceļa stacijai Jomas ielā pārtaps par elegantu pop-up brīvdabas restorānu. Tajā Jūrmalas restorāni un kafejnīcas piedāvās ikvienam baudīt ne tikai gardus pamatēdienus un desertus, izsmalcinātas uzkodas, bet arī veselīgus enerģijas kokteiļus, atspirdzinošus kafijas dzērienus, kā arī pašmāju alus un sidru izlasi.

Kā pilsētas informācijas portālu Jurmala24.lv informēja Jūrmalas pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Zane Leite, maltīti varēs ieturēt pie krāšņi klātiem galdiem un mūzikas pavadībā nesteidzīgi izbaudīt labākās kūrortpilsētas garšas. Turklāt ēdienu sortiments būs baudāms par īpaši pieejamām cenām, jau sākot no 1.50 eiro.

"Restorānu kultūra Jūrmalā ir augsti attīstīta, tāpēc nešaubos, ka jūrmalniekus un svētku viesus sagaidīs ne viens vien gastronomisks pārsteigums. Brīvdabas restorāns būs kā oāze, kurā uz brīdi veldzēties no apkārt valdošās svētku rosības, baudot izcilu maltīti pie skaisti klāta galda, un dzīvās mūzikas pavadījumā piedzīvot neatkārtojamu svētku noskaņu," stāsta Jūrmalas pilsētas domes Mārketinga nodaļas vadītāja Eva Juhņēviča.

Restorāns "Laivas" brīvdabas restorāna apmeklētājus cienās ar plānajām pankūkām, kas pildītas ar spinātiem, sēnēm, sieru, kā arī balto šokolādi, karameli, medu un citiem gardumiem. Savukārt atveldzēties aicinās ar veselīgiem un dabīgiem enerģijas kokteiļiem. Jūrmalas kafejnīca "Kost" galdā cels uz vietas gatavotas sulīgas vistas tortiljas, liellopu burgerus un kraukšķīgus, pašmāju kartupeļus frī. Tāpat svētku viesi būs aicināti nobaudīt dažādas uzkodas – gan grilētu baklažānu ar fetas sieru, gan grilēta laša un mājas siera uzkodas. Turklāt Jūrmalas Kūrorta svētku brīvdabas restorāns gaidīs arī pašus mazākos gardēžus, piedāvājot tiem īpašu ēdienkarti – pildītas vafeles, mafinus, mazās angļu kūciņas, saldējuma kokteiļus, kā arī citus gardumus.

Restorānu piedāvājumu turpat Jomas ielā papildinās arī Latvijas labumu tirdziņš, kurā varēs iegādāties ne tikai veselīgus pašmāju gardumus, bet arī rokām darinātu apģērbu un rotas, dabīgus skaistumkopšanas produktus, dažādus pinumus, kalumus un citus amatniecības izstrādājumus.

Tāpat 28.maijā, Jūrmalas Kūrorta svētkos, visas dienas garumā pilsētā notiks vērienīgas aktivitātes, piedāvājot plašu izklaides programmu gan pieaugušajiem, gan bērniem. Majoru pludmalē uz lielās skatuves kāps Laima Vaikule, grupa "Carnival Youth" un citi populāri mūziķi, bet Dzintaru piekrastē norisināsies ZZ Festivāls, kura ietvaros notiks sportiskas izklaides jauniešiem, kā arī koncerti un pasākumi bērniem. Svētku laikā tūkstošiem jūrmalnieku dosies svētku gājienā, bet Horna dārzā uzstāsies dziesminieks Goran Gora un citi mūziķi. Visi Jūrmalas Kūrorta svētku pasākumi apmeklējami bez ieejas maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)