Banner 980x90

Bulduru Dārzkopības vidusskolā varēs uzzināt par aroda apgūšanas iespējām

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Bulduru Dārzkopības vidusskolā 21.maijā notiks Dārznieku diena, kurā ikviens varēs uzzināt par šī aroda apgūšanas iespējām, aģentūru LETA informēja mācību iestādē.

Šajā dienā ikviens, bet jo īpaši 9. un 12.klašu skolēni, varēs ielūkoties dārznieku, ainavu tehniķu, stādu audzētāju, floristu, ēdināšanas un viesmīlības speciālistu ikdienā, iepazīties ar iespējām apgūt šos arodus.

Dārznieku dienas laikā būs iespēja noskaidrot, kā četros gados var iegūt vidējo izglītību un perspektīvu profesiju, aktīvi sportot, iesaistīties kultūras dzīves aktivitātēs, piedalīties dažādos projektos, tostarp arī starptautiskajā "Erasmus +" programmā. Vidusskola piedāvā audzēkņiem arī prakses iespējas ārzemēs dārzkopības un ēdināšanas uzņēmumos Eiropā.

Interesenti dienas laikā varēs praktiski darboties skolas siltumnīcā, saņemt padomus stādu audzēšanā, zāliena kopšanā, vērot demonstrējumus un uzklausīt ieteikumus dārza iekārtošanā, ainavu plānošanā, redzēt parka dārzniekus darbībā. Tāpat tiks rīkotas izzinošas lekcijas par nozares aktualitātēm.

Papildus izzinošajiem pasākumiem klātesošie varēs arī klausīties un iesaistīties skolas un Jūrmalas Kultūras centra radošo kolektīvu priekšnesumos, piedalīties galda tenisa zibensturnīrā un orientēšanās spēlē "Iepazīsti Buldurus!".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)