Banner 980x90

Daudzbērnu ģimenēm ar vismaz pieciem bērniem piedāvās Dziesmu un Deju svētku pasākumu brīvbiļetes

Rīga, 4.jūn., LETA. Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija iecerējusi ģimenēm, kurās aug vismaz pieci bērni, piešķirt brīvbiļetes uz XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku pasākumiem, aģentūrai LETA pavēstīja Rīgas domes pārstāve Baiba Skuja.

Līdz ar to, Rīgas domes Labklājības departamentam uzdots apzināt un uzrunāt šīs ģimenes.

Rīgas pašvaldībā dzīvesvietu deklarējušās ģimenes, kuras aprūpē vismaz piecus bērnus, tai skaitā audžuģimenē vai aizbildnībā esošus bērnus un pilngadīgas personas, kuras nav sasniegušas 24 gadu vecumu, ja tās iegūst vispārējo, profesionālo vai augstāko izglītību un kuras vēlas bez maksas piedalīties svētku pasākumos, aicinātas līdz 7.jūnija plkst.16 pieteikties klātienē Rīgas domes Labklājības departamentā, Baznīcas ielā 19/23, Rīgā. Bērnu skaitā neieskaita bērnus, par kuriem personai ir pārtrauktas vai atņemtas aizgādības tiesības.

Biļešu skaits ir ierobežots, tāpēc prioritāri tās tiks piešķirtas Rīgas daudzbērnu ģimenēm, kuru aprūpē ir seši un vairāk bērni.

Tām ģimenēm, kurām tiks piešķirtas biļetes, saņemot tās, būs jāaizpilda apliecinājums, ka pasākumu biļetes izmantos tikai ģimenes locekļi un tās netiks nodotas vai pārdotas citām personām, kā arī jāparaksta piekrišana personas datu apstrādei XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku pasākumu biļešu saņemšanai un informācijas par saņēmējiem uzskaitei.

Piesakoties biļetēm, vecākiem vai personai, kas realizē bērna aprūpi, nepieciešams uzrādīt personu apliecinošu dokumentu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)