Banner 980x90

Daudzfunkcionāli aizkari mājīgam interjeram

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Aizkari telpas izkārtojumu padara mājīgāku un kalpo kā dizaina priekšmets. Ar dekoratīvo aizkaru palīdzību mēs varam padarīt telpu atbilstošu naktsmieram un drošu no ziņkārīgiem skatieniem. Pārdomāti izvēlēti aizkari padarīs telpu omulīgāku un interjeru stilīgāku. 
 

Lai telpā valda laba atmosfēra!
Mūsdienās aizkaru piedāvājums ir plašs, un  jaunākās tendences ērti ir atrodamas  internetā – veikala "ALANDEKO" mājaslapā www.alandeko.lv. Lai radītu telpā patīkamu noskaņu, izskati dekoratīvo aizkaru piedāvājumu. "ALANDEKO" piedāvā plašu aizkaru audumu kolekciju – krāsainu, greznu, ērti kopjamu. Papildus dekoratīvs elements būs grezna aizkaru stanga. 

Kādus aizkarus izvēlēties?
Ja svarīgs faktors ir funkcionalitāte, tad laba izvēle būs romiešu aizkari jeb žalūzijas. Tās ir piestiprinātas pie slidenas līplentes, ir viegli noņemamas un mazgājamas. Ja nepieciešams, tās var aprīkot ar automātisko vadības sistēmu. Romiešu aizkaru audumi ir pieejami dažādos rakstos un krāsās, tāpēc varēsi atrast arī savas telpas interjeram piemērotas žalūzijas. 

Tiek ražoti arī mitrumizturīgi un ugunsdroši dekoratīvie aizkari. Piemēram, FR-One ugunsdrošo audumu aizkari būs piemēroti sabiedriskām ēkām un, protams, savu vietu pie loga atradīs arī Tavā privātmājā.  Bet UV PRO mitrumizturīgie un dekoratīvie aizkari noderēs vannasistabā, dārza nojumē vai baseina telpās. Aizkari būs ne vien skaisti, bet arī praktiski. 

Daudzfunkcionāli aizkari lielākiem un mazākiem logiem
Turpretim no Tālajiem Austrumiem – Japānas – pie mums ir atceļojis paneļu aizkaru sistēmu modelis. Tas ļauj kombinēt vairākas krāsas un faktūras, kļūstot par dekoratīvu Tavas viesistabas interjera elementu. 

Ar daudzfunkcionālo aizkaru palīdzību būs iespējams radīt darbam atbilstošu – ugunsdrošu un ērtu vidi. Dizaineri ir padomājuši par to, lai aizkari būtu viegli aizvelkami un atvelkami, piemēram,  paneļu aizkaru sistēmas ir iespējams vadīt ar auklu vai nūjiņu. 

Gadījumos, kad nepieciešams aizklāt mansarda slīpos logus vai ziemas dārza stiklojumu, lai kontrolētu saules staru ieplūšanu telpā, būs nepieciešamas aizkaru sistēmas. Atkarībā no konkrētās telpas specifikas tās var būt  vadāmas manuāli vai arī automātiski. Aizkari maksimālajā platumā 30000 mm, bet garumā 1400 mm dos iespēju parūpēties, piemēram, par siltumnīcas augiem.

Pavisam mūsdienīgus aizkarus būs iespējams atvilkt automātiski, izmantojot zīmola "Somfy" radio tālvadības pulti. Tā noderēs gan taisnu, gan izliektu aizkaru atvēršanai. "Somfy" piedāvā papildināt sistēmu ar saules-siltuma sensoru un taimeri.

Tiem, kuri dzied vai spēlē mūzikas instrumentus, noderēs akustiskie aizkari, kas palīdzēs absorbēt skaņu. Šāda veida aizkari uz vietas nebūs pieejami, tāpēc tos iepriekš būs jāpasūta. 

Jautā padomu dizaineram!
Lai Tava dzīvojamā istaba kļūtu par mājas sirdi vai uzņēmuma lietišķās telpas padarītu radošākas, izmanto "ALANDEKO" piedāvātos dizainera pakalpojumus! 
"ALANDEKO" dizaineri piedāvā
- konsultācijas par piemērotu aizkaru audumu un veida izvēli;
- aizkaru dizaina izstrādi; 
- logu platuma un garuma nomērīšanu;
- aizkaru šūšanu;
- aizkaru uzstādīšanu;
- garantijas un pēcgarantijas apkopi. 

Kopā ar dizaineri varēsi piemeklēt telpas kopējam interjeram atbilstošus mēbeļu pārklājus, spilvenus un citus dekoratīvos elementus. Lai novērtētu "ALANDEKO" dizaineru darbu, ieskaties www.alandeko.lv sadaļā "Portfolio", kurā atradīsi gan privātos, gan sabiedriskos "ALANDEKO" noformētos objektus. Starp citu, "ALANDEKO" aizkari ir Latvijas meistaru roku darbs!

Visiem "ALANDEKO" izstrādātajiem produktiem tiek dota 2 gadu garantija. Klients tiek instruēts par aizkaru izmantošanas specifiku, un nepieciešamības gadījumā ir pieejami arī servisa pakalpojumi. 

Papildus informācija par "ALANDEKO" produktiem un konsultācijas pieejamas
- mājaslapā www.alandeko.lv, 
- zvanot pa tālruni +371 670 629 29,
- Rakstot e-pastu uz klienti@alan.lv,
- klātienē "ALANDEKO" veikalos Rīgas lielākajos iepirkšanās centros.

Ja vēlies iegādāties jaunus aizkarus, apmeklē www.alandeko.lv. Veikals "ALANDEKO" novēl patīkamu iepirkšanos! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)