Banner 980x90

Decembra vidū Jūrmalā mainīsies autobusu kustību saraksti

Rīga, 6.dec., LETA. No 17.decembra mainīsies visu SIA "Jūrmalas autobusu satiksme" autobusu kustību saraksti, aģentūru LETA informēja kompānijas pārstāvji.

Tostarp paredzēts, ka atsevišķos maršrutos autobusi kursēs biežāk, lai nodrošinātu jūrmalniekiem un pilsētas viesiem sabiedriskā transporta pieejamību, savukārt daži autobusu reisi tiks pielāgoti vilciena kursēšanas grafikam, lai uzlabotu pārsēšanās iespējas.

Izmaiņas darba dienās un brīvdienās tiks veiktas visos "Jūrmalas autobusu satiksmes" maršrutos - 1.maršrutā (Buļļuciems-Bulduri), 3.maršrutā (Bulduru stacija-Valteri-Kauguri), 4.maršrutā (Bulduri-Slokas stacija), 5.maršrutā (Bulduri-Ķemeru stacija), 6.maršrutā (Slokas autoosta-Ķemeru stacija) un 7.maršrutā (Priedaine-SIVA Koledža).

Kompānijā informēja, ka turpmāk 1.maršruta autobusa darba dienu un brīvdienu saraksti tiks pielāgoti 4. un 5.maršruta autobusu sarakstiem. Brīvdienās autobuss, kas no Buļļuciema izbrauc plkst.17.17, turpmāk brauks līdz Viestura ielai pie "Rimi Lielupe".

Savukārt 3.maršrutā atsevišķi reisi darba dienu vakaros un brīvdienās tiks mainīti, tos pielāgojot vilciena kustības sarakstam, tādējādi uzlabojot pasažieru pārsēšanās iespējas no autobusa uz vilcienu un otrādi.

Vienlaikus 4.maršrutā pēc pasažieru rosinājumiem darba dienu vakaros no plkst.18 līdz 19, kā arī brīvdienās tiks palielināts reisu skaits, bet 5.maršrutā brīvdienās tiks palielināts reisu skaits līdz Ķemeru stacijai. Turpmāk pagarinātie reisi tiks izpildīti no 16.oktobra līdz 30.novembrim, un no 1.marta līdz 31.martam.

Izmaiņas būs arī 6.maršruta darba dienu un brīvdienu sarakstos, kā arī 7.maršruta brīvdienu sarakstā.

Ar jaunajiem sarakstiem pasažieri varēs iepazīties no 12.decembra "Jūrmalas autobusu satiksmes" mājaslapas www.jurmalassatiksme.lv sadaļā "Kustības saraksti".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)