Banner 980x90

Dienas horoskops 20.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns Pieturies pie ierastajiem un jau iemītajiem ceļiem, nemēģini neko jaunu! Esi piezemēts un centies īpaši neizcelties!

Vērsis Pavadi šo dienu mājās, kārtīgi izguļoties un uzņemot spēkus nākamajai dienai. Var gadīties kāda ķilda, kas saistīta ar finansēm.

Dvīņi Tava mēle tev var sagādāt nepatikšanas. Neīstais laiks, lai savas lielās ieceres paustu skaļi. Pagaidām būtu labāk, ka tas viss paliktu pie tevis.

Vēzis Būs jāpieņem steidzīgi lēmumi, tas nenāks par ļaunu, ja vien spēsi kontrolēt savas emocijas. Rīkojies apdomīgi!

Lauva Šodien piedzīvosi ko pavisam negaidītu, taču tas, cik vēlams būs rezultāts, ir atkarīgs tikai no tevis! Lēmumus pieņem ar lielu apdomāšanos!

Jaunava Neprasi padomu citiem, rīkojies tā, kā pats uzskati par pareizu. Esi uzmanīgs, iespējams, ka kāds tuvs cilvēks no tevis kaut ko slēpj.

Svari Var sanākt kādu pamatīgi nokaitināt, taču neļauj citu attieksmei gāzt savas ieceres un plānus. Šodien paļaujies tikai uz sevi!

Skorpions Padomu prasi tikai zinošajiem, nepieredzējuši cilvēki tev nespēs palīdzēt. Lai vai kā, padomā, kam tu izpaud informāciju par savu privāto dzīvi.

Strēlnieks Pienācis laiks, kad ar iepriekš nenokārtotām lietām būs jārēķinās. Neatlaidība un pacietība tev būs ļoti nepieciešama.

Mežāzis Valdi pār savu mēli, nepasakot ko patiešām nevajadzīgu! Centies īpaši neizcelties!

Ūdensvīrs No spontānām darbībām un lēmumiem šodien ieteicams izvairīties. Iesaistoties jaunos projektos/attiecībās, domā divus soļus uz priekšu!

Zivis Laika neplānošana novedīs pie laikā nepadarītiem darbiem un milzīgas nožēlas par garām palaistajām iespējām. Koncentrējies uz to, kas tev jāizdara, izklaides pagaidīs!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)