Banner 980x90

Dienas horoskops 22.aprīlim

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns Padomu prasi tikai zinošajiem, nepieredzējuši cilvēki tev nespēs palīdzēt. Lai vai kā, padomā, kam tu izpaudu informāciju par savu privāto dzīvi!

Vērsis Laika neplānošana novedīs pie laikā nepadarītiem darbiem un milzīgas nožēlas par garām palaistajām iespējām. Koncentrējies uz to, kas tev jāizdara, izklaides pagaidīs!

Dvīņi Šodien esi vērīgs, būs kāda zīme, kas liecinās par steidzamu pārmaiņu nepieciešamību.  Iespējams, pienācis laiks mainīt vidi vai sašaurināt draugu loku.

Vēzis Pienācis laiks fokusēties uz lietām, kurām jau kādu laiku neesi pieķēries. Piemērota diena darbu darīšanai un jaunu lietu apgūšanai.

Lauva Gaidāma strīdīga situācija, kas tevi var atstāt neveiklā situācijā - esi apdomīgs un izvēlies izteicienus prātīgi! Nepieturies pie saviem principiem tik ļoti, esi atvērtāks!

Jaunava Nepavadi laiku vientulībā, šodien centies uzturēties cilvēkos, jo īpaši savu tuvinieku klātbūtnē. Sirsnīgas sarunas tevi iedvesmos!

Svari Nelielas pārmaiņas nenāktu par ļaunu! Kaut arī tev ir daudz veicamu darbu - nezaudē cerību! Pateicoties tavai mērķtiecībai, tu ar visu tiksi galā!

Skorpions Būsi mazliet neizlēmīgs – slieksies te uz vienu, te uz otru pusi, tas nav nekas slikts, galvenais, izmanto iespējas, kamēr tās vēl ir!

Strēlnieks Šodien dari maksimāli daudz, lai ar nevienu nesastrīdētos. Mazi kašķi reiz novedīs pie kāda lielāka strīda kurā uzpeldēs nepatīkamas pagātnes kļūdas.

Mežāzis Nāksies saskarties ar vilšanos un nožēlu, taču atceries, ka tas viss tevi vēlāk novedīs uz pareizā ceļa un liks tev skaidrāk redzēt savu nākotni!

Ūdensvīrs Šodien nododies sportiskām aktivitātēm vai ārsta apmeklējumam. Jutīsies gandarīts un patīkami noguris. Ja ir iespēja, satiecies ar kādu tuvu cilvēku.

Zivis Nejūties sarūgtināts, ja kāds pret tevi neizturas tā, kā tu vēlētos. Katram ir savas problēmas, ar kurām jācīnās vientulībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)