Banner 980x90

Dienas horoskops 23.septembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Papildini savas zināšanas ar kaut ko nebijušu, tas tev var dot ieguldījumu nākotnei. Gaidāmi lieli pārsteigumi, kas palīdzēs samazināt uztraukumus.

Vērsis Nebūs nekā grūtāka par izvēles veikšanu. Viss nenotiks pēc tava prāta, bet tev būs spēja daudz ko ietekmēt. Uzdrošinies vairāk!

Dvīņi Rīta stundās būs daudz efektīvāki darba augļi. Ir ieteicams celties agrāk nekā parasti. Oriģinālie plāni neizdosies – nav jēgas iespringt.

Vēzis Uzdotie pienākumi risināsies ļoti labi. Ja nefokusēsies uz lietām, kas noies greizi, šī diena solās būt vēl labāka, nekā iepriekš ir ieplānots.

Lauva  Šodien pieaugs tavs jūtīgums, seksualitāte un emocijas. Diena izklaidēm un vieglai lidināšanās apkārt – nevajag pasākt neko nopietnu.

Jaunava Kāds jauns piedāvājums šķitīs ļoti vilinošs – tikai brīdinām tevi – neiekrīti lamatās! Būs iespēja mainīt kādu savu īpašību, to gan nepalaid garām.

Svari  Piesargies, ka šodien neatklāj pārāk daudz informācijas par sevi. Cilvēki runās aiz muguras, bet neļauj tam sevi ietekmēt – neņem vērā.

Skorpions  Nevajag dzīties pakaļ idejām, kuras nezini, kā īstenot. Mazliet vairāk padomā par citiem, citādāk egoisms var beigties pat ļoti slikti.

Strēlnieks  Pārdomā labi to, ko taisies darīt. Tev jāzina, vai tas tiešām nāks tev par labu. Dzīvo šodien veselīgi, rūpējies par savu labklājību.

Mežāzis Laba diena maziem pirkumiem, kas sagādā prieku. Iepazīšanās ar jauniem cilvēkiem, kas liks uz pasauli paskatīties no citas puses.

Ūdensvīrs Būs jāpieņem lēmums, kas ietekmēs visu nākotni. Ir vērts ieklausīties citu padomos, lai būtu lielāka pārliecība par to, ko izlemsi.

Zivis Ja varēsi sabalansēt darbu un savas emocijas, viss ritēs gludi. Tu zini, ka līdzko kaut ko izdomā, ātri to pārdomā – tādēļ nav jēgas iespringt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)