Banner 980x90

Dienas horoskops 27.maijam

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Auns Atmaksas stunda! Visas tavas darbības un vārdi šodien nāks atpakaļ ar divtik lielu sparu, neatkarīgi no tā, cik pozitīvi vai negatīvi pirms tam biji rīkojies un izteicies.

Vērsis Tava iepriekšējā pieredze tev daudz ko ir iemācījusi un likusi saprast. Balstoties uz pagātnes notikumiem, centies pieņemt arī jaunus lēmumus, reizēm vēsture mēdz atkārtoties.

Dvīņi Dzīves balansa stabilizēšanai nāksies veikt zināmas izmaiņas. Lielas vai mazas - tas ir atkarīgs no tevis!

Vēzis Reizēm cilvēku rīcība pasaka vairāk nekā viņu vārdi, tāpēc akli netici katram solījumam, kas uz tevi tiek attiecināts. Esi mazliet skeptisks!

Lauva Radošas un interesantas aktivitātes ir tas, kas tev šodien būtu jāizbauda. Nekādā gadījumā nenoraidi iespēju izmēģināt kaut ko jaunu!

Jaunava Neliela deva spontanitātes uzlabos tavu pašsajūtu. Mēģini atjaunot attiecības ar kādu sen nesatiktu draugu!

Svari Vienmēr būs kāds, kam kaut kas nepatiks, tāpēc šodien par to neuztraucies! Dari to, ko esi ieplānojis, mazāk domājot par citu viedokli.

Skorpions Iekšējie konflikti tevi nedaudz mocīs un traucēt pilnībā nodoties darbiem. Sākumā sakārto domas un izrunājies, tikai tad ķēries klāt nopietnām lietām!

Strēlnieks Šodien centies novērtēt to, kas tev ir dots! Liekām nodarbēm un cilvēkiem šodien nebūs vietas. Sāc ar svarīgākos, lai vakara pusē var nodoties atpūtai!

Mežāzis Padomā, vai pēdējā laikā tev sanāk pietiekami daudz izgulēties. Ja atbilde ir negatīva, tad ar steigu pamaini kaut ko savā ikdienā!

Ūdensvīrs Darba efektivitāte palielināsies tajā gadījumā, ja sadarbosies ar citiem. Kaut arī vēlēsies izdarīt visu individuāli, šodien labāk darboties grupā.

Zivis Kritikai šodien nebūs vietas - centies to ignorēt un neaprunāt citus. Domā, kam stāsti lietas par savu privāto dzīvi. Visai ticams, ka vari sabojāt priekšstatu par sevi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)