Banner 980x90

Dienas horoskops 28.oktobrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Diena, kad nodoties radošām izklaidēm. Ja esi domājis par kaut kā jauna uzsākšanu, tad šī diena ir ideāla, lai savas ieceres realizētu. Tik uz priekšu! 

Vērsis Būs sajūta, ka tiek rauts uz divām dažādā pusēm - darbā jādara viens, bet prāts raus uz domām par kaut ko citu. 

Dvīņi Šodien centies teikt tikai labo un ar negatīviem vārdiem nevienu neaizvainot. Vari izpelnīties citu cilvēku simpātijas!

Vēzis Šodienu centies maksimāli veltīt darbiem un pienākumiem, izklaidi atliekot uz vakaru. Visu dari ar mēru! 

Lauva Atbrīvo sevi no visiem šiem aizliegumiem un beidzot izmanto to iespēju, kas tev jau sen bijusi acu priekšā, nebaidies uzdrīkstēties!

Jaunava Šodien nepievērs uzmanību citu pārmetumiem, lielākā daļa nemaz nezina, kam esi gājis cauri! Dzīvo ar apziņu, ka viss, kas šobrīd notiek, ir to vērts!

Svari  Patiesība ir rūgta, taču tā noteikti ir labāka par saldiem meliem. Beidzot, kad noslēpumainības plīvurs ir kritis, vari izanalizēt situāciju no pavisam citas puses.

Skorpions  Izvairies no vairāku lietu darīšanas reizē, tas samazinās tavas koncentrēšanās spējas, beigu beigās darbam iztērējot divtik daudz enerģijas.

Strēlnieks Nepielaid sev tuvu cilvēkus, par kuriem pats neesi pārliecināts. Visa pamatā ir uzticēšanās, tāpēc izvērtē, kam Tu uzticies.

Mežāzis Šodien gribēsi domāt par savu pagātni- un tieši par labajiem tās brīžiem. Padalies tajos ar citiem- kalpos viņiem kā labs padoms.

Ūdensvīrs Šodien izdosies ietaupīt laiku, ja vien sekosi norādēm, nevis mēģināsi darīt visu ačgārni! Nebaidies lūgt kāda cilvēka palīdzību vai padomu!

Zivis Būsi mazliet neizlēmīgs – slieksies te uz vienu, te uz otru pusi, tas nav nekas slikts, galvenais, izmanto iespējas, kamēr tās vēl ir!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)