Banner 980x90

Dzintaru koncertzālē Valentīna dienā uzstāsies "Xylem Trio" un dziedātāja Nato Metonidze

Rīga, 25.janv., LETA. Jūrmalas Dzintaru koncertzālē 14.februārī plkst.19.30 notiks pašmāju grupas "Xylem Trio" un Gruzijas dziedātājas Nato Metonidzes koncerts, aģentūru LETA informēja koncertzāles sabiedrisko attiecību vadītājs Mārtiņš Pučka.

"Xylem Trio" muzicē sitaminstrumentālists Rihards Zaļupe, saksofonists Oskars Petrauskis un pianists Raimonds Petrauskis. Kopā ar Metonidzi koncertā izskanēs gruzīnu komponista Gijas Kančeli kino un teātrim rakstītā mūzika.

Sadarbojoties ar Kančeli, "Xylem Trio" 2010.gadā laida klajā albumu "In the Mood of Giya Kancheli", kurā dzirdamas komponista radītās melodijas dažādās aranžijās. Ieraksts tajā pašā gadā saņēma "Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu 2010" nominācijās "Gada debija" un "Labākais instrumentālās, filmu vai teātra mūzikas albums".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)