Banner 980x90

Ēnu dienā iepazīst domes deputātu un speciālistu darbu

Ēnu dienā, trešdien, 11.februārī, Jūrmalas domes deputātu un pašvaldības speciālistu darba gaitas ēnoja 23 Jūrmalas un Rīgas skolu 3. līdz 12.klases skolēni, iepazīstot pilsētas domes ikdienas darbu, pilsētas informācijas portāls Jurmala24.lv uzzināja Jūrmalas pašvaldībā.

Ar Ēnu dienas dalībniekiem tikās Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāja vietniece Rita Sproģe. Viņa Ēnu dienas dalībniekiem novēlēja gūt vērtīgu pieredzi, kas palīdzēs pieņemt lēmumu tālākās izglītības un nākotnes profesijas izvēlē.

Jūrmalas pilsētas domē Ēnu dienas dalībnieki ēnoja domes deputātu, kā arī nodaļu vadītāju un speciālistu darbu Kultūras nodaļā, Sporta nodaļā, Tūrisma nodaļā, Attīstības pārvaldē, Informācijas un komunikācijas tehnoloģiju pārvaldē, Pilsētplānošanas nodaļā un Labklājības pārvaldē.

Skolēni atzīst, ka piedalīšanās Ēnu dienā bijusi ļoti vērtīga - kādam, lai pārliecinātos, ka izvēlētā joma patiešām interesē, kādam varbūt saprotot, ka iecerētā profesija neatbilst viņa vēlmēm, kādam iepazīstot pilnīgi jaunu nozari, par kuru līdz šim nav bijis informācijas. Visi bija vienisprātis, ka pārsteigums bijis tas, cik liels darbs tiek ieguldīts, lai varētu notikt pat visniecīgākais process vai pasākums un ka pašvaldības darbs ir viens no galvenajiem faktoriem, kas pilsētu padara tik skaistu.

Lielākā daļa dalībnieku atzīst, ka strādājot domē, ir nepieciešama ļoti augsta atbildības sajūta, koncentrēšanās spēja un precizitāte un labprāt vēlētos strādāt Jūrmalas pilsētas domē, dažs pat par priekšsēdētāju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)