Banner 980x90

Ergoterapeitu dienā "Vaivari" aicina interesentus uz atvērto durvju dienu

Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Nacionālais rehabilitācijas centrs (NRC) "Vaivari" aicina interesentus uz atvērto durvju dienu 27.oktobrī, kad visā pasaulē tiek atzīmēta starptautiskā Pasaules Ergoterapeitu diena. Latvijas ergoterapeiti šogad ir izvēlējušies tēmu "Tehniskais palīglīdzeklis - Tavs palīgs ikdienā", pilsētas informācijas portālam Jurmala24.lv ziņo pasākuma rīkotāji.

Atzīmējot starptautisko Pasaules Ergoterapeitu dienu, NRC "Vaivari" rīko atvērto durvju dienu aktivitātes, aicinot interesentus apmeklēt NRC "Vaivari", Asaru prospektā 53, Jūrmalā un NRC "Vaivari" Tehnisko palīglīdzekļu centru, Ventspils ielā 53, Rīgā:
* 27.oktobrī no plkst.9 līdz 15.30, Asaru prospektā 61, Jūrmalā, Ergoterapijas nodaļā (109.kabinetā) bezmaksas ergoterapeitu konsultācijas un iespēju praktiski iepazīties un apskatīt tehniskos palīglīdzekļus. Informācija un pieteikšanās: tālrunis - 67147271.
* 29.oktobrī no plkst.9 līdz 12, Ventspils ielā 53, Rīgā, Vaivaru Tehnisko palīglīdzekļu centrā - Atvērto durvju diena - Atvērto durvju dienas laikā būs iespēja apskatīt un iepazīties ar tehnisko palīglīdzekļu paraugiem, kurus nodrošina VTPC. VTPC ergoterapeiti atbildēs uz interesējošiem jautājumiem par valsts apmaksātajiem tehniskajiem palīglīdzekļiem, to izmantošanas iespējām un saņemšanas kārtību. Papildus informācija: tālrunis - 67552350.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)